Прес-центр6 грудня 2017, 09:12

Ансамбль пісні і танцю "Радани" привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

5 грудня, напередодні Дня Збройних Сил України, артисти ансамблю пісні і танцю «Радани» Луганської обласної філармонії взяли участь в урочистостях, присвячених цьому знаменному дню.
Славного українського воїна артисти привітали у стінах Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру щирою українською піснею та запальним танцем.
На пам'ять всім загиблим героям вокалісти виконали пісню-присвяту героям Небесної сотні «Нашим героям». Також у цей день прозвучала лірична «Хто, як не ти?» і попурі українських пісень у сучасній обробці.
У цей урочистий день привітав всіх військовослужбовців Голова Луганської обласної державної адміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз. Він побажав всім мирного неба і віри в Україну та вручив кращим службовцям ЗСУ обласні відзнаки.
Церемонія нагородження завершилася святковим концертом на честь тих, хто захищав та нині захищає територію України від ворогів, піклується про безпеку нашої рідної Батьківщини.
Дорогі наші захисники, від усього колективу Луганської обласної філармонії ще раз щиро вітаємо вас зі святом! Бажаємо незламного духу, козацької мужності, оптимізму та віри в гідне майбутнє України.