Прес-центр13 грудня 2018, 17:12

Українські співаки привітали дітей Луганщини з прийдешніми новорічними святами в рамках програми Міністерства культури

Анжеліка Рудницька, координатор Загальноукраїнського проекту культурної інтеграції «Український Схід», заслужена артистка України, науковець, громадський діяч, радник Міністра культури України, разом зі співочою командою виступила у Новоайдарському районному будинку культури та Сєвєродонецькій школі-інтернаті.

Музичні подарунки від співачки Ольги Нестеренко, самобутньої талановитої вокалістки, ансамблю G-ART, колективу зі сміливими та нестандартними творчими рішеннями, та драйвового гурту «Шпилясті кобзарі» створили святковий настрій, зігріли серця маленьких глядачів.

Малеча із задоволенням підспівувала виконавцям. Особливо припали до душі різдвяні колядки, що зовсім скоро стануть у пригоді. А що заведено дарувати колядникам? Звісно, цукерки та печиво! Піднесений настрій, сяючі оченята, щирі оплески! Чом би всім разом не закружляти у веселому хороводі?

На прощання співачка побажала дітям мріяти… Мріяти про велике, бо такі мрії обов’язково здійснюються! Та, звичайно ж, гарних подарунків від Святого Миколая!