Прес-центр22 cічня 2018, 12:01

Відбувся прем’єрний концерт гурту «БеZМеЖ»!

20 січня 2018 року можна назвати Днем народження гурту «БеZМеЖ» Луганської обласної філармонії. Бо саме цього вечора артисти дарували всім присутнім свій довгоочікуваний прем’єрний концерт!

До першої програми новоствореного колективу увійшли сучасні хіти популярної музики. А стартували, безумовно, найвідомішими українськими хітами.

До речі, саме сьогодні на сцені можна було побачити та почути нові таланти: яскраві, молоді, обдаровані вони співали про любов, про те куди ведуть дороги почуттів, про доросле кохання немов у дитинстві, відчинені серця, щирі очі, про вічне літо навіть узимку… Звучала у програмі й творчість найпопулярніших українських та закордонних поп-рок гуртів: «The Hardkiss», «Антитіла», «Океан ельзи», «Бумбокс», а також чисельні інструментальні твори, і навіть перша авторська пісня колективу. Найяскравішої атмосфери концерту додавали світлові ефекти, оригінальна вистава від команди "Street-Fire" та хореографічне супроводження від студії сучасного танцю «Талісман».

Концертну програму завершили справжні хіти у виконанні усіх учасників гурту! Після чого артистам «БеZМеЖ» глядачі щиро дякували за радість і той несамовитий заряд енергії, які вони в цей вечір дарували!

Дякуємо всім, хто разом з нами розділив радість яскравої музичної події – свято народження нового колективу «БеZМеЖ»! Це було свято яскравих хітів, якісного звуку та незабутньої атмосфери! Сподіваємося, що вам сподобалося! Чекайте вже на нові зустрічі з нашим колективом!