Прес-центр20 вересня 2017, 10:09

До Міжнародного дня миру організовано конкурс «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий»

Запрошуємо взяти участь у Конкурсі художньої творчості з живописної композиції «Луганський бабак миролюбний та хазяйновитий», організованому до Міжнародного дня миру, який відзначатимуть 21 вересня.

Конкурс покликаний сформувати позитивний імідж та бренд Луганської області; виховати у підростаючого покоління повагу та любов до національного та світового академічного художнього мистецтва; виявити та підтримати обдарованих дітей, молодь, сприяти розкриттю їх індивідуальності; сформувати національну громадянську самосвідомість молоді засобами мистецтва; зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства; знайти нові форми і методи роботи з творчою та обдарованою молоддю; соціальній єдності та примиренню, створенню безпекового середовища на Луганщині.

Конкурс проводиться за віковими категоріями:

-  молодша – від 8 до 10 років;        

-  середня – від 11 до 13 років;

-  старша – від 14 до 17 років;

-  окрема – від 18 років.

Окремо оцінюються роботи учнів спеціалізованих установ (художніх шкіл, гуртків, центрів тощо і всіх бажаючих згідно вікових категорій).

Термін подання робіт: 21.10.2017 р. до 17:00.

Роботи слід надсилати на адресу Ресурсного центру зі сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля: м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, 59 а, ауд. 509-а (контактні особи: Інна Семененко, тел.: 050 533 21 00; Андрій Жидков, тел.: 095 521 67 76.

Після збору робіт журі визначить переможців – лауреатів, які посіли І-ІІІ місцяза підсумками набраних балів. Крім того, у кожній віковій категорії запроваджується призи глядацьких симпатій на підставі відкритого голосування в Інтернет. Переможці будуть заохочені призами.

Більш детально дивиться у Положенні: https://drive.google.com/file/d/0B1xH_MonTbmRTW9mZG5IQmRWQW8/view

Організатори Конкурсу: ГО «Фундація «Простір», Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, Програма розвитку ООН «Відновлення та розбудова миру» (за її напрямом роботи в Луганській області: «Безпека, соціальна єдність та примирення»), Луганська обласна державна адміністрація – обласна військово-цивільна адміністрація (Департамент зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності та Департаментмасових комунікацій),  ГО «Агентство стійкого розвитку Луганського регіону», Ресурсний центр зі сталого розвитку при СНУ ім. В. Даля.