Прес-центр26 березня 2022, 12:03

Фонд соціального страхування України у Луганській області здійснює щомісячні виплати потерпілим на виробництві: як отримати?

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області вже надало до банківських установ дані потерпілих на виробництві та членів їхніх сімей для проведення щомісячних страхових виплат за лютий 2022 року.

Особам, які отримують страхові виплати через банківські установи, кошти буде перераховано ще до кінця березня.

У зв’язку із військовою агресією з боку російської федерації відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області працюють дистанційно.

Усі види допомог і страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей надаються вчасно та у повному обсязі.

Наразі, через складну безпекову ситуацію, Луганська філія АТ «Укрпошта» тимчасово призупинила свою діяльність на території області. У зв’язку із цим потерпілі, які отримували страхові виплати поштовими переказами, можуть надати інформацію про фактичне місце свого перебування для перенаправлення поштового переказу за новою адресою або інформацію про відкриття рахунку в банківській установі на електронну адресу управління mz.lg@fssu.gov.ua для своєчасного отримання страхових виплат.

Роз’яснення з питань страхових виплат можна отримати в управлінні ВД ФССУ у Луганській області за телефоном: +38 096 334-02-34.