Прес-центр3 серпня 2016, 16:08

На Луганщині при збуті наркотиків затримано працівника Нацполіції

1 серпня у Сєвєродонецьку співробітники СБУ, прокуратури та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції затримали «на гарячому» – під час збуту наркотичних засобів, співробітника поліцейського батальйону спеціального призначення ГУ НП в Луганській області.

У поле зору Служби безпеки працівник поліції потрапив навесні цього року. Оперативники спецслужби встановили, що він систематично збував   наркотичні засоби та психотропні речовини місцевим мешканцям. Правоохоронці провели чотири оперативні закупівлі, у ході яких підтверджено причетність  цієї особи до збуту  марихуани та амфетаміну.

Під час обшуку за місцем проживання у поліцейського вилучено сировину рослинного походження – ймовірно, висушену марихуану, а також обладнання та хімічні реактиви, які зазвичай використовуються для виготовлення амфетаміну.

Наркоділка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконний збут наркотичних засобів).

Вирішується питання щодо його відсторонення від посади та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває, повідомляє Управління СБУ в Луганській області.