Прес-центр20 квітня 2018, 14:04

На Луганщині відбудеться Форум регіонального партнерства «Стратегія в дії»

Восени 2016 року при підтримці ПРООН була створена Агенція регіонального розвитку Луганської області, на основі партнерства між приватним, державним та громадським секторами. На сьогодні Агенція  працює як офіс з надання практичної допомоги щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та сприяє формуванню позитивного іміджу області.

Завдяки фінансовій та інституціональній підтримки ПРООН та облдержадміністрації Агенція є організатором  Форуму регіонального партнерства «Стратегія в дії», яка проходитиме 26-27 квітня 2018 року. Партнерами Форуму виступають Асоціація органів місцевого самоврядування Луганській області, Луганське регіональне відділення Асоціації міст України, Луганський відокремлений підрозділ «Центр розвитку місцевого самоврядування».

Програмою Форуму передбачено три тематичні /дискусійні панелі:  

Перший день (26 квітня):

РОЗВИТОК ТЕРИТОРІЙ. Децентралізація, секторальні реформи;

Другий день (27 квітня):

РЕГІОНАЛЬНИЙ РОЗВИТОК. Стратегія, тенденції, інструменти;
МАНДРУЄМО ЛУГАНЩИНОЮ. Розбудова туристичного потенціалу.

О 12:00 першого дня Форуму, 26 квітня, відбудеться відкриття ЦНАПу Новопськовської  об’єднаної територіальної громади, створення якого відбулось завдяки підтримки ПРООН.  Відкриття самого Форуму відбудеться о 13:30.

Форум регіонального партнерства «Стратегія в дії» – це наша можливість задекларувати результати плідної сумісної роботи облдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, громадських об’єднань, асоціацій та проектів міжнародної технічної допомоги.

Організатори заходу упевнені, що Форум стане не тільки дискусійним майданчиком для обміну найкращим досвідом за темами дискусійних панелей та обговорення проблемних питань регіонального розвитку й процесів децентралізації, а й виступить стартовою платформою для реалізації нових ідей.  

Підтвердження щодо участі у Форумі просимо надсилати на електронну адресу:  lugansk.arr@gmail.com, або за телефоном 095 729 3887.