Прес-центр7 вересня 2017, 17:09

Представникам Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області розповіли про переваги системи електронних торгів

Нещодавно відбулась робоча зустріч директора філії Державного підприємства «СЕТАМ» у Луганській області Олександра Старовойтова та координатора проекту у Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області Олександра Літвінова.

Під час зустрічі вони обговорили ситуацію та проблемні питання у аграрному секторі Луганської області. Олександр Старовойтов презентував можливості системи електронних торгів, у тому числі щодо безоплатної передачі майна.

У відповідності до пункту 14 Порядку розпорядження майном, конфіскованим за рішенням суду і переданим органам державної виконавчої служби, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 № 985, право на безоплатної отримання майна мають:

- органи державної влади;

- заклади охорони здоров’я, освіти, соціального забезпечення, соціального захисту, зокрема заклади, у яких виховуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування;

- дитячі будинки сімейного типу;

- прийомні сім’ї;

- будинки дитини при установах виконання покарань;

- установи виконання покарань;

- слідчі ізолятори;

- військові формування;

а також на благодійні цілі.

Протягом місяця з моменту розміщення повідомлення про безоплатну передачу майна на сайті setam.net.ua особи, яким надано право на безоплатне отримання майна, можуть звернутися до органу державної виконавчої служби із заявою про отримання майна.

Про дату та час розгляду заяви комісією орган державної виконавчої служби повідомляє заявнику.

Заявник має право бути присутнім під час розгляду комісією його заяви. Комісія розглядає заявки та, у разі її затвердження, інформує ДП «СЕТАМ» про необхідність організації передачі даного майна.

Інформація про рішення щодо безоплатної передачі майна оприлюднюється на сайті setam.net.ua у десятиденний строк з дня прийняттявідповідногорішенняіззазначеннямбезпосередньогоотримувача майна

Повний список майна, яке пропонується для безоплатної передачі можна знайти за посиланням https://setam.net.ua/freetransfers