Прес-центр17 листопада 2019, 09:11

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з нагоди Дня студента

Дорогі друзі!

Сьогоднішнє молоде покоління має непросте завдання – відбудовувати Луганщину, розвивати країну.

Яке майбутнє обере Україна у найближчі десятиліття? Це залежить саме від вашої наполегливості в навчанні, впевненості в житті, патріотизму.

Студентські роки неповторні – яскраві і цікаві. Це не тільки щоденні відкриття, а й нові знайомства, мрії, сподівання.

Ви отримуєте достойну освіту. А обласна влада, у свою чергу, робить усе залежне для збереження та розвитку мережі закладів вищої освіти на Луганщині. Вдалося відновити роботу вишів, які за останні п’ять років були вимушені виїхати з окупованого обласного центру.

Професорсько-викладацький склад зберігся та поповнився новими науковцями, які ще декілька років тому мріяли про бакалаврат та магістратуру.

Тобто, у непростий для країни час нашим юнакам та дівчатам гарантована якісна вища освіта. А у майбутньому – гідна робота!

Ми чекаємо і приймаємо у вишах молодь з тимчасово непідконтрольних територій. Вступна кампанія значно спрощена!

Тепер можливостей отримати документи про вищу освіту державного зразка значно більше. Це дуже важливо! Бо якщо молодь обирає та обиратиме Україну, то й окуповані землі з часом повернуться під державний контроль.

Ви – запорука майбутнього області й усієї України! Знання та професійні навички, упевнений, стануть підґрунтям для пошуку роботи з конкурентоспроможною заробітною платою. Сподіваюсь, саме тут, на Луганщині!

Ви маєте усі здібності зробити свій регіон одним з кращих.

Бажаю вам невичерпної творчої енергії, вірних друзів, гарних наставників, нових наукових здобутків!

З повагою

Голова Луганської обласної державної адміністрації –

керівник обласної військово-цивільної адміністрації                                                  

Сергій ГАЙДАЙ