Прес-центр25 серпня 2016, 09:08

У результаті обстрілу смт Станиця Луганська місцевий житель та двоє українських військовослужбовців отримали поранення

24 серпня бойовики з 82-мм мінометів, БМП, гранатометів різних типів та стрілецької зброї двічі здійснили масовані обстріли смт Станиця Луганська. Про це журналістам повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко:

«У результаті влучання місцевий житель та двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Перебито лінію електропостачання, у трьох місцях пошкоджено  газопровід низького тиску, у одному місці – середнього. Газопостачання не було припинено, наразі накладені бандажі. Також декілька будинків по вулиці Лебединського та Ломоносова залишилися без шибок у вікнах».

 

Протягом минулої доби терористи з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів сім разів вели обстріли у напрямку міста Попасна, а по місту Золоте відкривали вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї.

Ввечері з 120-мм мінометів, автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляні позиції українських військовослужбовців поблизу села Кримське Новоайдарського району.

25 серпня після півночі обстріли в цьому напрямку поновилися.