Архів новин

05 мая 2024

Привітання начальника Луганської обласної військової адміністрації Артема Лисогора з Великоднем

Шановні жителі Луганщини! Дорогі співвітчизники!

Цього дня православні віряни східного обряду зустрічають одне з найголовніших свят – Світле Христове Воскресіння.

Основним наративом і символом свята є перемога віри над сумнівом, світла над темрявою, а життя над смертю. Месія і пророк усього християнського світу Ісус прийняв смерть у муках, аби спокутувати гріхи усього людства.

Привітання Президента України з Великоднем

Великий народе великої України!

Ми відзначаємо сьогодні велике свято – Воскресіння Господнє. Великдень. Великдень символізує звільнення душі людини від рабства зла й темряви. Перемогу добра й справедливості, перемогу життя над смертю.

За все це ми боремось 802 дні поспіль. 802 дні, коли воля протистоїть мороку, доблесть протидіє терору. 802 дні нашого спротиву, які можна описати словами з Євангелія від Іоанна: «А Світло у темряві світить, і темрява не обгорнула його…»

На війну на етапі слідства – на росії злочинцям пропонують не чекати рішення суду, у навчальних закладах Луганська систематично затримують стипендії, 20 безпілотників ворога атакували наші позиції

«У переддень Великодня українські військові передали паски для кожного жителя наших деокупованих сіл. Їх доставили і роздали луганчанам у Невському та Новолюбівці представники Красноріченської військової адміністрації. Люди, що мешкають поблизу лінії фронту, теж мають відчути свято», – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Втім, безпекова ситуація на лінії бойового зіткнення залишається непростою. Окупанти атакували поблизу Стельмахівки, у Білогорівці та Серебрянському лісі.