Прес-центр7 травня 2024, 15:05

7 травня розпочалася реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті та єдиному фаховому вступному випробуванні

Вона триватиме до 29 травня включно.

Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Для реєстрації вступник має надіслати на офіційну електронну адресу приймальної комісії або з використанням іншого визначеного закладом вищої освіти каналу зв’язку скановані копії реєстраційних документів. Заповнюючи заяву-анкету й надаючи інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, потенційний учасник вступних випробувань має вказати населений пункт в Україні або за кордоном, у якому бажає пройти ЄВІ або ЄФВВ.

Тестування відбудуться лише в тих містах України, де безпекова ситуація уможливлює створення пунктів тестування для проведення комп’ютерних онлайн-тестів, а також у деяких містах за кордоном, де партнерські установи / організації готові підтримати проведення вступних випробувань.

Основні сесії в межах ЄВІ та ЄФВВ проходитимуть у населених пунктах 21 області України та місті Києві. Наразі неможливо провести вступні випробування в АР Крим, Донецькій, Луганській і Херсонській областях, місті Севастополі.

ЄВІ та ЄФВВ за кордоном буде проведено тільки під час основної сесії. ЄВІ заплановано в 9 країнах Європи: Болгарії, Великій Британії, Литві, Німеччині, Польщі, Португалії, Словаччині, Франції та Чехії; ЄФВВ – у 7: Болгарії, Великій Британії, Німеччині, Польщі, Португалії, Словаччині й Чехії.