Архів новин

01 сентября 2019

Єднаємо Луганщину: продовжується виконання відновлювальних робіт біля зруйнованої частини мосту

Сьогодні, 1 вересня, у супроводі представника СЦКК до місця розбору фортифікаційної  споруди  доставлені кран, вантажівка, автонавантажувач, аварійно-рятувальний автомобіль ДСНС.

Чотири піротехнічні підрозділи ДСНС розміновують ділянку, визначену під майбутню дорогу.

Віталій Комарницький привітав студентів із Днем знань

1 вересня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький відвідав урочисті лінійки, присвячені Дню знань і початку нового навчального року, у Луганському державному університеті внутрішніх справ ім. Е.О. Дідоренка та Луганському обласному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії».

80 років від початку Другої світової війни: Європа підтримує праведну боротьбу українців за незалежність

Друга світова війна (1939-1945) тривала шість років і завершилася 2 вересня 1945 року капітуляцією Японії. В цій війні брала участь 61 країна світу (80 % населення Землі). Воєнні дії відбувалися на територіях 40 країн.

Друга світова забрала життя щонайменше 80 мільйонів людей (як цивільних так і військових). Крім того, під час тієї війни були здійснені найбільші в історії злочини проти людства (зокрема, Голокост), а також вперше і востаннє використана атомна зброя. Це один з найбільших збройних конфліктів в історії людства.

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького з нагоди початку нового навчального року

Дорогі учні, студенти, вчителі, батьки, професори і доценти, викладачі університетів області! Сердечно вітаю Вас з початком нового навчального року і з Днем знань!

Початок осені завжди асоціюється у нас зі святом знань, яке, справді, є всенародним.

Кожен з нас 1 вересня згадує свою першу вчительку, рідну школу, несміливі  кроки у безмежний світ знань.

У цей день першокласники потрапляють у дивовижну країну знань, де проросте зерно патріотизму, мудрості та любові до України!