Архів новин

30 января 2020

Луганщина перерахувала до бюджету 125,6 млн гривень податку на прибуток

Упродовж 2019 року платники Луганської області спрямували до Зведеного бюджету України 125 млн 600 тис. гривень податку на прибуток.

При цьому державний бюджет отримав 107,6 млн гривень, до місцевих бюджетів мобілізовано 18 млн гривень.

За інформацією Головного управління ДПС у Луганській області

Сергій Гайдай взяв участь у Щорічній конференції Надзвичайної кредитної програми для відновлення України

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай бере участь у дводенній Щорічній конференції Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, яка відбувається у Києві.

Цей захід проводиться за участю представництва Європейського Союзу в Україні, Європейського інвестиційного Банку, Міністерства розвитку громад і територій України, ПРООН, Transtec. Метою конференції є обмін досвідом з основних аспектів імплементації програми, покращення комунікації та співпраці її учасників.

Оголошення щодо відбору кандидатур від громадських організацій у сфері культури для включення до складу конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора Луганського обласного центру народної творчості

Відповідно до Закону України «Про культуру», враховуючи Порядок проведення конкурсного добору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області (далі – Порядок), затверджений розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 19.08.2016 № 483, зареєстрований у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 01.09.2016 за № 44/1554, Луганська обласна державна адміністрація розпорядженням голови обласно

Оголошення про проведення конкурсу на посаду директора Луганського обласного центру народної творчості

Луганська обласна державна адміністрація, відповідно до Закону України «Про культуру», враховуючи Порядок проведення конкурсного добору кандидатів на заміщення вакантних посад керівників закладів культури, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Луганської області, затверджений розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 19.08.2016 № 483, зареєстрований у Головному територіальному управлінні юстиції у Луганській області 01.09.2016 за № 44/1554, оголошує про проведення конкурсу на посаду ди

Учасникам організованого злочинного угруповання, викритим СБУ на збуті зброї у зоні проведення ООС, оголошено про підозру

За матеріалами Служби безпеки України завершено досудове розслідування стосовно організованого угруповання, яке спеціалізувалося на збуті військових засобів ураження у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Встановлено, що до складу групи входили двоє військовослужбовців-контрактників та їх спільник – мешканець Луганщини. Зловмисники займалися масштабною незаконною реалізацією зброї та боєприпасів на території регіону, викрадених з військових частин.

Ціна на газ буде на 25% менша, ніж у січні попереднього року

Споживачі у січні заплатять за газ 5580 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ без транспортування, це на 25% менше, ніж за відповідний період у минулому році (7482,6 гривень за тисячу кубометрів з ПДВ). 

На вшанування пам`яті Героїв Крут

Цього року минає 102-а річниця героїчного бою під Крутами, що відбувся 29 січня 1918 року під час наступу більшовицьких військ на Київ та став символом стійкості й патріотизму української молоді.

У навчальних закладах області відбулися освітньо-виховні та військово-патріотичні заходи, присвячені пам’яті Героїв Крут.

Рятувальники вилучили гранату в Станично-Луганському районі

Протягом минулої доби піротехнічними розрахунками ДСНС України було перевірено 0,5 га місцевості у Станично-Луганському районі. Там було виявлено та вилучено гранату.

Пам'ятайте!

Розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.

При виявленні вибухонебезпечного пристрою:

Відбулась перша чотирьохстороння зустріч учасників проєкту «Змінимо країну разом»

За два роки існування учасниками конкурсів освітніх, культурних та медійних обмінів між закладами Львівщини та Луганщини стали 150 педагогів, близько 50 закладів культури та майже 50 журналістів з нашої області.

Більше 500 дітей оздоровились улітку та побували на різдвяних святах в гостях у львів'ян.

Про це повідомила заступник голови Луганської облдержадміністрації Катерина Безгинська, яка наразі бере участь у першій чотирьохсторонній робочій зустрічі у Львові.