Прес-центр9 вересня 2019, 16:09

Будівництво мосту поблизу Станиці Луганської – наша спільна справа, – Віталій Комарницький

Сьогодні, 9 вересня, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький провів координаційну відеоконференцію з приводу відновлення зруйнованого мосту поблизу КПВВ «Станиця Луганська».

«Будівництво мосту поблизу Станиці Луганської – наша спільна справа. Вважаю, що тільки завдяки консолідації зусиль усіх зацікавлених сторін ми зможемо успішно виконати поставлені перед нами завдання», – підкреслив очільник Луганщини.

Віталій Комарницький повідомив, що станом на 11:00 саперні підрозділи ДСНС здійснили обстеження у районі зламу мосту. Згодом до місця розчистки спустились будівельники, які розрізали пошкоджені металеві конструкції мосту та прибрали деревину з під’їзних шляхів для заїзду техніки під міст. Це є свідченням системних зрушень у процесі відновлення мосту. Очікується, що невдовзі до робіт буде залучена важка будівельна техніка.

За підсумком наради Віталій Комарницький дав доручення розчистити чагарники праворуч від дороги, змонтувати ліхтарі, облаштувати узбіччя тощо.

На нараду були запрошені перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Погуляйко, керівники відповідальних структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів, підрозділів Збройних Сил України, ГУ ДСНС України в Луганській області, Станично-Луганської РДА, представники компанії генерального підрядника та інші.