Прес-центр31 жовтня 2016, 15:10

На Луганщині відбудеться Єдиний день Пенсійного фонду України

Під гаслом «Наша згуртованість – запорука соціальної стабільності!» 3 листопада 2016 року відбудеться Єдиний день Пенсійного фонду України в  Луганської області.

У містах та районах області відбудуться різноманітні інформаційні та публічні заходи, мета яких – надання максимальної можливості кожному бажаючому скористатися послугами органів Фонду незалежно від місця проживання та надання допомоги у вирішення питань, які турбують мешканців області.

У цей день з 10:00 до 12:00 за участі всіх начальників управлінь області передбачено проведення прямої телефонної «гарячої» лінії, кожен бажаючий зможе звернутися на особистий прийом, який проводитимуть заступники начальників управлінь.

Для зручності громадян у районах області та містах цього дня відбудуться виїзні прийоми та зустрічі з жителями області, зокрема, в трудових колективах, з учнівською молоддю. Готуються флешмоби з питань легальної зайнятості та детінізації доходів, можливостей веб-порталу Пенсійного фонду України тощо.

3 листопада двері управлінь області будуть відкриті для всіх бажаючих. Відвідувачі зможуть ознайомити з роботою структурних підрозділів управлінь, поспілкуватися із співробітниками, на інформаційних стендах знайти відповіді на свої запитання та дізнатися про показники роботи органів Фонду за 9 місяців.

Заходами головного управління передбачено в цей день виступи в радіоефірі, зустрічі з працівниками обласних медичних закладів, з державними службовцями обласної державної адміністрації, наради з уповноваженими структурними підрозділами силових міністерств з питань покращення обслуговування пенсіонерів, з представниками філії Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк» щодо забезпечення прийому документів для здійснення емісії платіжних карток.

Під час проведення різних заходів заплановано розповсюдження буклетів та листівок.

Очікуваний результат – підвищення обізнаності громадян з питань пенсійного законодавства та покращення іміджу органів Пенсійного фонду України.