Прес-центр6 серпня 2024, 08:08

По школах «лнр» розповсюдили посібник з інформаційної роботи з дітьми стосовно причин російського вторгнення, кращим пропагандистам навчальних закладів окупованої Луганщини у кремлі нададуть премії, загарбники застосували біля Невського та Макіївки БпЛА

«А саме – 62. У напрямку Невського – 20, у бік Макіївки – 42. По цих селах ворог вдарив з артилерії. Макіївка зазнала обстрілу з реактивних систем залпового вогню. Атаки противника стримано поблизу Макіївки, Невського, Стельмахівки, у Серебрянському лісі», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

По навчальних закладах так званої «лнр» розповсюдили посібник, використовуючи який вчителі мають впливати на думку школярів стосовно повномасштабного вторгнення рф в Україну. 

На уроках дітям роз’яснятимуть так би мовити «причини» початку війни та її завдання, поставлені кремлем. Окремий розділ присвячений відповідальності за дискредитацію військових формувань рф.  

А для того, щоб педагоги були більш схильними до такої роботи, кращих пропагандистів навчальних закладів окупованих територій щорічно преміюватимуть на державному рівні. Восени 2024 року – сімох колаборантів-луганчан. Вони працюють у школах Луганська, Сорокиного, Кадіївки, Антрацита, Чмирівки, Родакового та Ясенівського. Гроші, на думку загарбників, мають вдосконалити викладацьку та виховну діяльність.