Архів новин

03 августа 2024

На тепловозобудівний завод в Луганську запрошують підлітків від 14 років, у Старобільську вкрай важка ситуація з лікарями, Макіївку росіяни обстріляли з «Градів»

«Окупанти намагаються досягти переваги, застосовуючи авіацію та значну кількість безпілотників. Лише за минулу добу на ділянці фронту поблизу Невського та Макіївки вони задіяли понад 140 БпЛА, двічі – авіацію. По наших селах били як зі ствольної артилерії, так і з реактивної.

Ще шістьом мешканцям Красноріченської громади виплачено матеріальну допомогу

У липні її надано одній особі з числа членів сім’ї загиблого військовослужбовця (20 тис. гривень), трьом військовослужбовцям і двом співробітникам ДСНС (12 тис. гривень кожному).

Тож, цьогоріч із бюджету Красноріченської громади одноразову матеріальну допомогу видано 26 особам. Загальна сума соціальної підтримки склала 328 тис. гривень.

З питань оформлення документів телефонуйте за номером: 099 545 44 13.

Допомога військовим, реалізація ветеранської політики, розвиток міжнародного співробітництва, - підсумки тижня від Артема Лисогора

«Головна подія цього тижня - засідання Луганського регіонального офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Відзвітували про виконання завдань, визначених на минулому засіданні, та обговорили основні напрями роботи: забезпечення житлом ВПО, процедури отримання переселенцями документів державного зразка замість втрачених, розмінування територій, розвиток міжнародного співробітництва», - заявив очільник Луганщини Артем Лисогор під час щотижневого брифінгу для ЗМІ.