Архів новин

24 августа 2024

Корисні посилання для учасників бойових дій

Корисні посилання для учасників бойових дій:

Актор обласного театру Олександр Глянцев – Заслужений артист України

Про це йдеться в Указі Глави держави Володимира Зеленського № 513/2024 від 23 серпня 2024 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України».

Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, збереження дистанційної освіти, підтримка військових, – Артем Лисогор про основні події тижня

«Україна сьогодні відзначає 33 річницю з моменту відновлення Незалежності. Від початку повномасштабного вторгнення це свято набуло особливого значення і символізму. Саме за нашу Незалежність триває війна, за право бути вільними, за право бути українцями. Вітаю усіх з Днем Незалежності України!» – цими словами розпочав щотижневий брифінг очільник Луганщини Артем Лисогор.

Сєвєродонецький фаховий коледж культури і мистецтв у столиці долучився до організації концерту на підтримку військових

До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України у Національній музичній академії імені П. Чайковського у м. Київ відбувся благодійний концерт «Неповторна мить».

Участь у заході взяла грузинська співачка, волонтерка, громадська діячка Ніно Катамадзе. 

Гостями концерту стали переселенці з Луганщини, військові, волонтери, працівники культури та мистецтв. Для них лунали твори класиків та сучасних композиторів, зворушливі слова підтримки та привітання зі святом.

Звернення Володимира Зеленського з нагоди Дня Незалежності України

Дорогий народе!
Українці завжди повертають борги. І той, хто зичив нашій землі лиха, отримає його у себе вдома. З відсотками. Той, хто хоче сіяти на нашій землі зло, пожинатиме його плоди на своїй території.
Це не пророцтво, не злорадство, не сліпа помста, це – закономірність. Справедливість. Бумеранг для зла. І його запуск розпочався неподалік місця, де я записую це звернення. Сумщина. Могриця. Річка Псел. Кілька кілометрів від нашого кордону.