Архів новин

13 августа 2024

Щоп’ятниці в Сватівському хабі в Броварах організовують зайняття з дошкільної підготовки

Зокрема, там вже сформований клас з п’ятьох майбутніх першокласників, які під керівництвом вчителя Сватівського ліцею № 6 опановують базові знання та навички.

Заняття – безкоштовні.

Номер телефону для запису: 093 803 52 73.

Адреса хабу: м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

У середу в Броварах нашим ВПО допоможуть пенсійники

14 серпня з 13:00 до 15:00 у хабі Сватівської громади відбудеться онлайн-консультування з пенсійних питань від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: м. Бровари, вул. Героїв України, буд. 30.

Реєстрація для участі в спеціально організованій сесії ЄВІ-2024 триватиме до 19 серпня

До 19 серпня (включно) триватиме реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) під час третьої (спеціально організованої) сесії, яку проводять за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб.

Реєстрацію здійснюють приймальні комісії закладів вищої освіти. Для реєстрації вступник / вступниця має звернутися до приймальної комісії, надати скановані копії реєстраційних документів і заповнити заяву-анкету, у якій зазначити інформацію, необхідну для оформлення екзаменаційного листка, зокрема населений пункт в Україні, у якому бажає пройти ЄВІ.

Як людині зі статусом внутрішньо переміщеної особи укласти декларацію з сімейним лікарем?

Ви вимушені були покинути своє постійне місце проживання і переїхати в інший регіон? Ваш сімейний лікар чи педіатр залишився за попереднім місцем проживання? На новому місці проживання у вас народилася дитина? Саме в таких ситуаціях опиняються люди зі статусом вимушено переміщеної особи. Незалежно від місця проживання або реєстрації вони можуть в повному обсязі отримувати медичну допомогу.

Результати «Помсти» за тиждень: 28 окупантів ліквідовано та 43 поранено, розбиті артилерія та склади БК ворога

 

1 278 вогневих ударів за тиждень завдали Луганські прикордонники по місцях розміщення загарбників на Бахмутському, Сіверському напрямках та в районі Серебрянського лісу. За підсумком 28 окупантів ліквідовано, 43 поранено та одного взято у полон.

Серед спаленої та пошкодженої техніки росіян: 14 артилерійських гармат, 15 одиниць військового автотранспорту та 15 безпілотників. Знищено два пункти управління розвідувально-ударних БпЛА та пошкоджено дві переправи, що зменшило логістичні спроможності противника.

Ворог не уникне «Помсти»!

 

Спортсменка з Попасної перемогла на європейській першості з жиму лежачи

 

У Стамбулі завершився чемпіонат Європи з жиму лежачи. У заключний день змагань медалі виборювали спортсмени відкритої вікової групи.

На найвищу сходинку п’єдесталу у ваговій категорії до 52 кг піднялася Наталія Череменко. Вона зафіксувала вагу 117,5 кг.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи з класичного жиму лежачи вона відзначилася бронзою.

Вітаємо!

 

Сєвєродонецький ЦНАП надає адмінпослуги у хабі в Одесі

 

Щовівторка та щосереди з 10:00 до 15:00 у гуманітарному осередку Щастинської РДА відтепер приймає адміністратор Сєвєродонецького ЦНАПу.

Номер телефону для консультацій: +38 050 951 54 24.

Фактична адреса Сєвєродонецького ЦНАПу: м. Дніпро, пр-т Петра Калнишевського , 27К. Номер телефону: 050 446 22 40.

Перелік віддалених робочих місць адміністраторів Сєвєродонецького ЦНАПу:

- м. Тернопіль, вул. Грушевського, 5-а;

- м. Рівне, вул. Гайдамацька, 2-в;

- м. Київ, бульвар Марії Приймаченко, 8;

- м. Харків, вул. Данилевського, 38;

Батько загинув на війні, а син продовжив його справу

 

Олександр Сербієнко народився на Старобільщині - у Вишневому. Разом з родиною проживав у Біловодській громаді.

З перших днів повномасштабного вторгнення чоловік виконав свій обов‘язок та став на захист Батьківщини до лав 3-го прикордонного загону ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса.

Олександр любив життя, мав безліч планів попереду. Мав велику мрію, тому, перебуваючи на службі, навчався у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Загинув 20 травня 2022 на околицях Лиману внаслідок поранення.

Замість електронної – гібридна пошта «лнр» у відділеннях зв’язку, дітей з Кадіївки росіяни відправили до оборонно-спортивного табору, понад 100 безпілотників застосував ворог поблизу прифронтових сіл

 

«Найчастіше окупанти задіяли БпЛА біля Макіївки. Там зафіксовано роботу 63 безпілотників. В районі Невського – ще 45. По цих населених пунктах росіяни вели вогонь з артилерійських установок різних типів. По Макіївці завдали удару з реактивної системи залпового вогню», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

Бойові зіткнення відбулися поблизу Стельмахівки, Андріївки, Невського та Макіївки.