Архів новин

31 августа 2024

Артем Лисогор пробіг дистанцію в пам’ять про відомого усім луганчанам військовослужбовця Андрія Жидкова на псевдо «Прєпод»

Очільник Луганщини Артем Лисогор разом із військовими, представниками силових структур та громадськості узяв участь у щорічному патріотичному забігу в пам’ять про загиблих військовослужбовців «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». 

Вшанування пам’яті полеглих Героїв, допомога Захисникам, розгляд на державному рівні питань переселенців, – підсумки тижня від Артема Лисогора

Цього тижня вся Україна схилила голову в День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Із Новолюбівки евакуювали 93-річну бабусю, бездіяльність рятувальників рф – під Хрустальним вигоріли околиці міста, у Сєвєродонецьку навесні демонтували дах зі вцілілої багатоповерхівки – на ремонт чекають четвертий місяць

«У прифронтових населених пунктах Луганщини залишаються, у переважній більшості, літні люди. Тому вмовити їх виїхати вкрай важко. Вони до останнього тримаються за своє майно і, попри постійні обстріли з боку росіян, кажуть, що «звикли тут». Однак ми не полишаємо спроб швидше убезпечити луганчан. 

Учора вдалося. Серед евакуйованих із Новолюбівки – 75-річні жінка та чоловік, а також 93-річна жінка. Наразі вони в іншому регіоні, необхідну допомогу отримують», – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.