Архів новин

29 августа 2024

Пам’ятаємо синів Луганщини, загиблих в Іловайській трагедії

У пекельному котлі Іловайська загинули сини України майже з усіх її куточків. Воїни з Волині та Луганщини, Львівщини та Донеччини, Запоріжжя та Дніпропетровщини, народжені в Закарпатті та на берегах Чорного моря. 
На сьогодні ми знаємо про 366 загиблих бійців під час Іловайської трагедії, але відомо лише 209 прізвищ. 
Серед них п'ять Героїв з Луганщини:

П’ять гривень з кожної марки «Хвилина мовчання» підуть на благодійні цілі

Начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор та директор філій АТ «Укрпошта» у Луганській та Донецькій областях Максим Сутковий провели церемонію спецпогашення марки «Хвилина мовчання».

«Щоб висловити вам співчуття та підтримку завжди бракуватиме слів…», - Артем Лисогор вручив нагороди родинам загиблих Героїв

До Дня пам’яті загиблих Захисників України голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор зустрівся з родинами загиблих військовослужбовців. 
«Шановні дружини, діти, батьки, брати та сестри, побратими Героїв! Для того, щоб висловити вам підтримку завжди бракуватиме слів… Але разом з вами всі українці щодня схиляють голови у скорботі. Ми пам’ятаємо про подвиг тих, хто віддав свої життя за нашу державу і не дамо про це забути», - сказав очільник Луганщини.

Артем Лисогор віддав шану загиблим Героям Луганщини

Голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор у Дніпрі на Краснопільському цвинтарі взяв участь у меморіальних заходах до Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

На заході була присутня мати загиблого Захисника Луганщини Руслана Довгополого – Віра Олександрівна Пожидаєва.

Луганчани вшановують пам‘ять загиблих Захисників та Захисниць на Краснопільському кладовищі у Дніпрі

Артем Лисогор, представники громад та силових структур області схилили голови у скорботі перед тими, хто віддав за нашу державу найдорожче… 

Наші воїни не можуть спочити на землі своїх батьків, але ми збережемо пам‘ять про кожного з них та обов‘язково повернемо її на Луганщину.

Вічна пам‘ять полеглим Героям!

У захоплених у 2022 році містах та селах Луганщини нотаріус приймає раз на два-три місяці, на централізовану систему опалення надії нема – російські установи облаштовують в Сєвєродонецьку модульні котельні, жителі прифронтових сіл отримали пенсійні виплат

«У деокупованих населених пунктах ще залишаються декілька людей, які одержують пенсії, користуючись послугами «Укрпошти». Щоразу, коли дозволяє безпекова ситуація, допомагаємо дістатися їм найближчого відділення на Донеччині. За потреби організовуємо підвіз до банківських установ і тих, кому виплати надходять на картку. Зокрема, на цьому тижні відповідні поточні питання змогли вирішити четверо жителів Невського та Новолюбівки, – поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.