Архів новин

19 августа 2024

Наші ВПО на Закарпатті займаються у розмовному клубі англійської мови

Заняття відбуваються по понеділках та четвергах у місцевому хабі Старобільської РДА.

Адреса: м. Свалява, вул. Чорновола, 3.

Білокуракинська громада відзначила свою дев’яту річницю від дати утворення

Урочистості також присвятили прийдешнім Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України. Участь у заходах, які відбулися у Києві, узяла заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська.

Громаду утворено рішенням Білокуракинської селищної ради від 13 серпня 2015 року № 85/1. До складу тергромади увійшли 38 населених пунктів – селище міського типу та 37 сіл. Сьогодні всі вони окуповані росією.

На початок 2022 року кількість населення Білокуракинської громади складала 15.3 тис. осіб.

Погодилися евакуюватися лише після знищення росіянами будинку – з Невського допомогли виїхати двом місцевим, – Артем Лисогор

«Сьогодні Красноріченською військовою адміністрацією проведено евакуацію двох жителів прифронтового Невського – 66-річної жінки та 34-річного чоловіка. Їм неодноразово пропонували допомогти переїхати у більш безпечну місцевість, але ті не погоджувалися. Доки ворожий снаряд не поцілив у будинок. Від домоволодіння залишилося суцільне згарище. Відновити це житло неможливо. На щастя, його власники неушкоджені», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Щоп’ятниці у Львові наших ВПО приймає фахівець з питань зайнятості

Громадяни звертаються за консультаціями стосовно працевлаштування, реєстрації в центрі зайнятості як безробітних та отримання відповідної допомоги, безкоштовного навчання за робітничими професіями тощо.

Фахівець Кремінського районного центру зайнятості Луганської області приймає кожної п’ятниці з 10:00 до 14:00 у хабі Старобільської громади.

Адреса: м. Львів, вулиця Виговського, 29а.

В Ужгороді у вівторок надаватимуть консультації з пенсійних питань

20 серпня з 9:00 до 11:00 у хабі Новоайдарської громади фахівець Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області онлайн відповідатиме на питання стосовно субсидій, пільг, страхових та пенсійних виплат.

Адреса: м. Ужгород, проспект Свободи, 52-А.

Упродовж літа 11 дітей Коломийчиської громади побували в закладах оздоровлення

Організація відпочинку та придбання путівок були передбачені місцевою цільовою Програмою оздоровлення та літнього відпочинку дітей на 2024 рік.

Із бюджету громади за цим напрямом виділено 198,4 тисячі гривень.

Ще двоє дітей громади пільгових категорій відпочили за рахунок коштів державного бюджету.

Прийом заявок триває. Телефонуйте: 098 122 76 60 або 050 857 18 93.

Не відбудовуватимуть – в «лнр» вирішили скоротити мережу закладів культури, у Сєвєродонецьку почали «націоналізовувати» дачі, по деокупованих селах росіяни вдарили з артилерії

«Ворог атакував поблизу чотирьох населених пунктів. А саме, поряд зі Стельмахівкою на Куп’янському напрямку, а також у районах Греківки, Макіївки та Невського – на Лиманському. Загарбники завдають прицільних ударів по цих селах, знищуючи останні житлові будинки. Так, Невське та Макіївку цього разу обстріляли з артилерії. На зазначеній ділянці фронту окупанти застосували 65 безпілотників», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.