Архів новин

05 августа 2024

У відсутності залізничного сполучення з рф у «лнр» звинуватили фсб, у Привіллі два роки чекають на комунікації – там залишається близько 300 осіб, з реактивної артилерії росіяни вдарили по Макіївці

«Неподалік Невського та Макіївки точаться запеклі бої. Наразі всі атаки ворога відбито, але залишатися в прифронтових селах Луганщини вкрай небезпечно. Вчергове проводимо роботу з населенням стосовно евакуації.

Із 2014 року вирішив, що моє життя буде пов’язане з захистом суверенітету України, – слідчий поліції Луганщини на псевдо Деркул

У лавах правоохоронців він опинився за рік до повномасштабного вторгнення. Від початку військової агресії росіян швидко адаптувався під реалії воєнного стану – виявляв коригувальників та мародерів, фіксував наслідки ворожих обстрілів, виконував гуманітарні місії тощо. Наразі боєць разом з побратимами продовжує давати відсіч російським військовим на Донецькому напрямку.
Поліцейський з Луганщини пригадує, що коли у 2014 році почалася Антитерористична операція, він ще був школярем:

У хабі Нижньодуванської громади в Харкові працює психолог

Психологічну допомогу надає фахівець КУ "Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради". 

Звернутися можна: 
- онлайн щоденно (крім вихідних),
- офлайн щовівторка  в приміщенні  хабу.

Адреса: м. Харків, вул. Данилевського, 38.

Номер телефону: 096 469 97 97.

Поховали військового, який вважався безвісти зниклим

 

Роман Мічко родом з Гірського. До 9 класу навчався у місцевій школі N°12, а далі у Стаханівській дитячо-юнацькій спортивній школі. 

Вищу освіту здобував у Східноукраїнському національному університеті ім. В. Даля на факультеті транспорту і будівництва у Луганську. 

Згодом повернувся до рідного міста, де відкрив власну справу та до лютого 2022 був приватним підприємцем.

На початку повномасштабного Роман допомагав розвозити гуманітарну допомогу, а вже наприкінці березня 2022 року війна змусила покинути рідну домівку.