Архів новин

18 августа 2024

У війни немає відпусток; потрібна вчасна логістика оголошених пакетів – звернення Президента

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Коротко про сьогодні.

Фронт – передусім, Торецьк та Покровськ.

За одну цю добу – вже десятки атак. Але наші підрозділи, наші бригади роблять усе для збереження позицій. Я дякую всім, хто це забезпечує.

Допомога на дитину одинокій матері або батьку: як оформити онлайн

Цифровізація соціальної сфери дозволяє оформлювати виплати одиноким матерям чи батькам онлайн за допомогою Порталу Дія (https://diia.gov.ua/)

Для одиноких батьків малих дітей це стане особливо зручним, оскільки вони не завжди мають на кого залишити дитину аби особисто звернутися в органи соціального захисту населення. 

На Черкащині завтра консультуватимуть представники Червоного Хреста

19 серпня з 10:00 на базі хабу Гірської громади у Корсунь-Шевченківському працюватимуть лікарі Червоного Хреста України.

Відвідувачі матимуть змогу зробити ЕКГ, аналіз крові на вміст цукру, отримати ліки та консультації терапевта.

Всі послуги надаються безкоштовно та здійснюються без попереднього запису.

Адреса: Черкаська обл., м. Корсунь-Шевченківський, вул. Героїв Майдану, 9.

Додаткова інформація: +38 (099) 952 86 91.

Де онкопацієнтам отримати безоплатну хіміотерапію

У 2024 році держава продовжує підтримувати онкопацієнтів – програма медичних гарантій покриває основні види медичної допомоги, зокрема хіміотерапію.

Онкологічні центри, що уклали договір з НСЗУ, надають безоплатне хіміотерапевтичне лікування та супровід дорослого пацієнта. Детальніше – в інфографіці.

У понеділок пенсійники Луганщини прийматимуть в Обухові

19 серпня з 9:00 до 11:00 у місцевому хабі Лисичанської громади відбудеться онлайн-консультування від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: м. Обухів, Київська область, вул. Київська, буд. 132/2.

Діти Старобільської громади відпочили у дитячому таборі «Водограй» на Івано-Франківщині

Завершено оздоровчу зміну для 37 старобільських хлопців та дівчат пільгових категорій в одному з мальовничих куточків Карпат.

Гроші на закупівлю путівок були виділені в рамках «Міської цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей пільгової категорії Старобільської міської територіальної громади Луганської області на 2024 рік».

Для старобільських родин, чиї діти оздоровлювалися у «Водограї», путівки були надані безкоштовно.

Майже два роки – перевірки на кордоні «лнр» та рф не скасовані, на окупованій Луганщині зростає заборгованість із виплати зарплати гірникам, у Невському зруйновано ще один будинок

«У прифронтовому Невському росіяни зруйнували ще один будинок, обстрілявши село з реактивних систем залпового вогню та артилерії. Там вже не залишилося домоволодінь, які не зазнали різного ступеня пошкоджень.