Архів новин

12 января 2016

Єлизавета Пушко-Цибуляк провела апаратну нараду з вирішення актуальних соціально-економічних питань області

Сьогодні, 12 січня, перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк провела апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, правоохоронних органів, міст і районів області.

Одним з головних питань залишається збільшення інвестиційної привабливості Луганщини, розбудова промислової та транспортної інфраструктури, поліпшення умов для ведення бізнесу.

На розмір субсидії зменшене споживання комунальних послуг не вплине

   Держенергоефективності занепокоєне тим, що субсидіанти марно витрачають енергетичні ресурси замість того, щоб їх економити. У зв'язку із цим воно надає роз'яснювальні матеріали з актуальних питань нової системи житлових субсидій. Влітку люди переживали в очікуванні опалювального сезону - як будемо платити за тепло при таких цінах? Зараз вже понад 5 млн. сімей отримали субсидії. Держава забезпечила надійну та ефективну підтримку сім'ям, які не в змозі оплачувати високу вартість послуг. Але із впровадженням змін у програмі субсидій почали ширитись різноманітні чутки, однією з яких є наступна...

Про бюджет Луганської області на 2016 рік розповіла Єлизавета Пушко-Цибуляк

Про бюджет Луганської області на 2016 рік розповіла на сьогоднішньому брифінгу для ЗМІ перший заступник голови Луганської облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк.

На початку свого виступу вона привітала журналістів із зимовими святами та побажала їм миру, здоров’я, добробуту, щоб у 2016 році з усіма викликами спромоглися впоратися.

Проїзд автомобільними дорогами загального користування забезпечено

Служба автомобільних доріг у Луганській області повідомляє про перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів.

 

Служба автомобільних доріг у Луганській області попереджає учасників дорожнього руху про прогнозоване погіршення погодних умов та ускладнення дорожнього руху впродовж наступних днів. Очікується значне погіршення погодних умов: значні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, значні пориви вітру та налипання мокрого снігу.

 

Затверджено перелік стоянок та місць відстою транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування на випадок виникненні обмежень в русі. 

На Луганщині відновлює свою роботу Луганське обласне вище училище фізичної культури і спорту

Відповідне протокольне доручення за підсумками колегії ОДА було підписане 30 грудня 2015 року заступником голови Луганської ВЦА Юрієм Клименко.

Відбулося засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо вжиття заходів у разі погіршення погодних умов в області

Заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко провів засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, де обговорювалася тема попередження виникнення надзвичайної ситуації на теорії Луганської області через погіршення погодних умов.

 

Юрій Клименко зазначив, що внаслідок несприятливих погодних умов, посилення вітру, ожеледиці, налипання мокрого снігу, намерзання льоду, склалася ймовірність виникнення надзвичайної ситуації на території Луганської області.

 

З інформацією про вжиті заходи у відповідних структурах виступили директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук, директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Людмила Діденко та начальник Головного управління ДСНС у Луганській області Ігор Савельєв.

Заборгованість із виплати пенсій в області відсутня

За інформацією головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області щодо фінансування пенсій станом на 11 січня 2016 року профінансовано на виплату пенсій в Луганській області суму 638 140,46 тис.грн., з них:

 

-         вузол поштового зв’язку з 4 по 13 січня;

 

-         установи банків з 4 по 23 січня.