Архів новин

19 сентября 2020

На Луганщині зафіксовано 29 нових випадків COVID-19 за минулу добу. Одужали 34 людини

Географія виявлених захворювань:

місто Сєвєродонецьк – десять осіб, місто Лисичанськ – десять, Біловодський район – одна, Кремінський – дві, Новоайдарський – одна, Станично-Луганський – дві, Старобільський – три.

Серед них: 11 прибули з тимчасово окупованих територій, 13 – з кола раніше визначених контактних осіб, п’ять – хворі на пневмонію.

За весь час досліджень на Луганщині діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 738 людей.

З них одужали – 402 (34 за останню добу); лікуються – 331 (73 – на стаціонарі; 258 – амбулаторно).

Луганщина долучилась до Всесвітнього дня прибирання

По всій області громадськість та представники органів влади вийшли у паркові зони та улюблені місця відпочинку громадян, щоб допомогти працівникам житлово-комунального господарства навести лад після літнього сезону. Працівники Луганської облдержадміністрації провели толоку на узбережжі озера Чистого у Сєвєродонецьку.

COVID-19: у декількох містах та районах Луганщини з 21 вересня буде діяти «жовтий» рівень небезпеки

«Жовтий» рівень небезпеки введено у Лисичанську, Севєродонецьку та у Біловодському, Марківському, Міловському, Станично-Луганському, Старобільському районах Луганської області.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 прийняте на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 18 вересня.

Новий розподіл набуде чинності з 00:00 21 вересня 2020 року.

Нагадаємо, що такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Онлайн-мапа епідемічних показників

22 вересня АМУ та Мінрегіон проводять онлайн захід щодо підготовки проєктів регіонального розвитку за фінансування ЄС

22 вересня 2020 року відбудеться спільний онлайн захід АМУ та Мінрегіону із надання роз’яснень щодо особливостей підготовки та подання на конкурс проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Початок – 11:00.

Захід проводиться на електронній платформі Cisco Webex. Для участі необхідно зареєструватися із обов’язковим зазначенням електронної адреси, на яку буде надіслано запрошення для учасника зі всіма роз’ясненнями.