Архів новин

25 сентября 2020

Фінансування пенсій за вересень в області завершено в повному обсязі

За повідомленням Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області, станом на 25 вересня 2020 року у регіоні в повному обсязі завершено фінансування виплати пенсій вересня 2020 року.

Центр поштового зв’язку та установи банків профінансовано на 1439,93 млн гривень.

В області антирекорд по кількості нових випадків COVID-19: 53 зафіксованих за добу

Географія виявлених захворювань:

місто Сєвєродонецьк – 17 осіб, місто Лисичанськ – дві, місто Рубіжне – одна, Біловодський район – шість, Білокуракинський – три, Кремінський – чотири, Марківський – шість, Міловський – дві, Новоайдарський – одна, Попаснянський – шість, Сватівський – одна, Станично-Луганський – три, Троїцький – одна.

Серед них: 19 – з кола раніше визначених контактних осіб, 19 – хворі на пневмонію, сім прибули з тимчасово окупованих територій, шість – з клінічними проявами тяжкого перебігу ГРВІ, дві – самозвернення.

Сергій Гайдай привітав Східноукраїнський університет імені Володимира Даля зі 100-річним ювілеєм

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах з нагоди 100-річчя Східноукраїнського Національного університету імені Володимира Даля.

На початку заходу ректор університету Ольга Поркуян розповіла про славетну історію навчального закладу.

Луганщину треба розбудовувати, а туризм – це величезна складова економічного розвитку області, - Сергій Гайдай привітав представників галузі зі святом

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистостях до Дня туризму.

Піротехніки області вилучили 74 вибухонебезпечні предмети

Протягом минулої доби, 24 вересня, піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС України у Луганській області обстежено 7,49 га території області у Попаснянському та Станично-Луганському районах.

Загалом виявлено та вилучено 43 артилерійських снаряди, 19 мінометних мін, сім гранат та 1467 набоїв.

Також у рамках реалізації спільного проєкту ДСНС та Данської ради у справах біженців/Данської групи з розмінування щодо очищення (розмінування) забрудненої вибухонебезпечними предметами території Луганщини обстежено 0,084 га у Попаснянському районі.

COVID-19: у деяких містах та районах Луганщини залишається «жовтий» рівень небезпеки

Це міста Лисичанськ та Сєвєродонецьк, а також Біловодський, Марківський, Міловський, Станично-Луганський, Старобільський райони.

Рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19 прийнято на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 24 вересня.