Прес-центр13 липня 2024, 13:07

Долучайтеся до літературно-мистецького конкурсу для дітей та молоді «Сильні духом IN-UA»

У цьому році проєкт для дітей та підлітків «Успіх усупереч», який реалізує ГО «КРАЄЗНАВЧО-КУЛЬТУРНЕ ТОВАРИСТВО «Д.І.Я» за підтримки Українського культурного фонду, має інклюзивне спрямування.

Його мета - залучити зростаюче покоління українців до творчості й осмислення важливості долання труднощів на шляху до самореалізації та успіху на основі позитивних життєвих прикладів українців з інвалідністю та постраждалих від війни.

В рамках цьогорічного проєкту з 5 липня до 15 серпня проводиться літературно-мистецький конкурс для дітей та молоді до 19 років «Сильні духом IN-UA».

Творчі роботи юних літераторів увійдуть до збірки «Сильні духом». Книга-каталог дитячої творчості буде створена у декількох форматах задля її широкого поширення: видана лімітованим виданням, як e-Book з текстовими, діджиталізованими аудіо- та відеоматеріалами, а також у форматі аудіокниги.

Проєкт передбачає одночасно пошук і промоцію талановитих юних особистостей, у тому числі серед дітей та молоді з інвалідністю та/або постраждалих від війни, а також використання процесу творчості для психологічної допомоги українським дітям, підліткам та молоді, які перебувають під час війни у складному емоційному стані.

Положення – за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1NIhPVkZqDd_zqOHrYJWAhHcW5QhCKfvf/view?f...