Архів новин

14 июля 2024

Із Невського евакуювали 60-річного чоловіка, у Кремінній більше місяця не вивозять сміття, школярів в "лнр" виховуватимуть як жовтенят та піонерів в колишньому срср

"Ще одна людина погодилася виїхати з прифронтового села. Це - 60-річний житель Невського. Йому допомогли дістатися Слов'янська, де мешкають родичі. Красноріченською військовою адміністрацією надаватиметься вся необідна допомога евакуйованому", - поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

До речі, Невське учора зазнало обстрілів з артилерії та БпЛА.

По Макіївці ворог поцілив з артилерії, реактивної системи залпового вогню та активно застосовував безпілотники у зазначеному районі.

Що таке ваучер і з якою метою він видається?

Ваучером є документ, що дає особі право на проходження одного з видів навчань. Таким навчанням може бути перепідготовка за робітничою професією, спеціалізація чи підвищення кваліфікації у закладах освіти чи у роботодавця.
Ваучер дає особі право на підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутого за іншою спеціальністю. Ваучер дає особі право на підготовку на наступному рівні освіти, крім третього освітньо-наукового чи освітньо-творчого рівня вищої освіти.
Ваучер гарантує особі оплату її навчання центром зайнятості.

У хабі в Ужгороді приймає отоларинголог зі Сватового

На базі Новоайдарського гуманітарного хабу в м. Ужгород проводить амбулаторно-консультативні прийоми отоларинголог КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня». 

Також можна отримати дистанційну консультацію лікаря за номером телефону: +38 095 022 34 18. 

Адреса хабу: м. Ужгород, просп. Свободи, 52а.

Прийом пацієнтів – за попереднім записом.

Ветерани-підприємці можуть використовувати бренд, маркуючи продукцію графічним зображенням “Створено Захисниками”

Це допоможе просувати ветеранський бізнес, зробити його видимим і впізнаваним.
Хто може використовувати маркування “Створено Захисниками” і що для цього необхідно – дивіться в інфографіці.

13 липня 2024 року на 69 році пішов із життя Олександр Миколайович Козенко

13 липня 2024 року на 69 році пішов із життя Олександр Миколайович Козенко – заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської обласної державної адміністрації.

Майже сорок років він віддав служінню людям, суспільству, державі.

Народився Олександр Миколайович 10 червня 1956 року у Дніпропетровській області, але все своє життя прожив на Луганщині.

Державну службу розпочав у 1986 році, працюючи на посадах помічника заступника голови Луганської облдержадміністрації, помічника заступника голови Луганської обласної ради.

16 дітей з Білолуцької громади вже оздоровилися впродовж літа

Вони мали змогу відпочити в дитячому закладі санаторного типу лікувально-оздоровчого комплексу «Верховина», що на Івано-Франківщині.  

Вільні путівки ще є. Звертайтеся за номером телефону +38(066)811-23-41.

В Обухові 15 липня прийматимуть пенсійники Луганщини

У понеділок, 15 липня, з 9:00 до 11:00 у хабі Лисичанської громади в Обухові відбудеться онлайн-консультування з пенсійних питань від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: вул. Київська, буд. 132/2.

Нижньодуванською громадою виплачено 85 000 гривень на підтримку військовослужбовців-земляків та членів їхніх сімей

Допомога надається на виконання Комплексної програми соціальної підтримки сімей учасників АТО/ООС, учасників бойових дій, ветеранів війни та вшанування пам'яті загиблих на 2024 рік. Із місцевого бюджету програмою передбачено за цим напрямом 650 тисяч гривень. 

За більш детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://nduvanska-gromada.gov.ua/news/1710249450/ або звернутися за номером телефона:  066 802 33 28.

Ми працюємо, щоб сила й кількість українських «петріотів» стали ще більшими – звернення Президента

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Неділя. Ранок. Весь тиждень був насичений подіями, перемовинами.

Зараз, після візиту у Сполучені Штати, є рішення щодо нових «петріотів» та десятків інших систем ППО. Ми працюємо, щоб сила й кількість українських «петріотів» стали ще більшими. Я вдячний усім нашим партнерам, хто допомагає.