Архів новин

16 июля 2024

Діти з Біловодщини здавали екзамени з вогневої підготовки в росії, до Привілля та Новодружеська завозять воду на тракторі, Невське та Макіївка обстріляні з "Градів"

"Чотири рази окупанти поцілили з реактивних систем залпового вогню по Невському та Макіївці. Ворог також бив по цих селах зі ствольної артилерії та здійснював скиди з безпілотників", - зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Поблизу Макіївки противник штурмував наші позиції за підтримки авіації. Оборону українського війська росіяни намагалися прорвати біля Стельмахівки, Невського та у Білогорівці.

Загони так званої "юнармії" з Біловодського району у липні були запрошені на військово-патріотичні збори у московську область.

Документи та формати вступу до профтеху

Документи та формати вступу до профтеху

е-Посвідчення ветерана уже доступне у Дії

Серед головних пріоритетів Уряду – діджиталізація ветеранських послуг. е-Посвідчення ветерана уже доступне у Дії. Більше не потрібно носити із собою паперовий аналог, тепер документ завжди під рукою – у смартфоні.
Як додати е-Посвідчення і де його можна використовувати – дивіться в інфографіці.

У хабі в Броварах розпочалися заняття з дошкільної підготовки

Вони розраховані на дітей від 5 років.

Проводить заняття вчителька Сватівського ліцею № 6.

Діти в ігровій формі навчаються рахувати, малювати предмети та іншим навичкам, які слід опанувати перед школою.

Минулого тижня заняття відвідали п'ять майбутніх першокласників.

У хабі дітей готуватимуть до школи щоп’ятниці.

Адреса: м. Бровари, вул. Героїв України, 30.

Графік роботи: вівторок - субота з 10:00 до 15:00.

Номер телефону: 093-803-52-73.

«Помста» на минулому тижні: вісім ліквідованих окупантів, 25 поранених, знищені ворожі склади боєкомплекту та озброєння

Упродовж тижня підрозділи Луганського загону уразили 33 місця дислокації особового складу росіян, ліквідували вісьмох та поранили 25 окупантів.

Серед знищеної та пошкодженої техніки: дві гармати МТ-12 «Рапіра», чотири гаубиці Д-30, чотири гармати-гаубиці Д-20, міномет, легковий автомобіль та військова вантажівка.

Також знищено три польових склади боєкомплекту та знешкоджено 42 ворожих БпЛА.

Заступниця  голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела засідання Регіональної координаційної ради з питань громадського здоров’я

На порядок денний були винесені питання впровадження імунізації населення в лікувальних закладах Луганської області, а також додаткових заходів з імунізації проти кашлюка, дифтерії та правця.

Окремо члени координаційної ради обговорили проведення комунікаційних та інформаційних кампаній з зазначених питань, зокрема в рамках програми ментального здоров’я «Ти як?».