Архів новин

21 июля 2024

Артем Лисогор про ситуацію на Луганщині – 21 липня, ранок (відео)

Артем Лисогор про ситуацію на Луганщині – 21 липня, ранок:

За два місяці на окупованій Луганщині зареєструвалися 7 тисяч іноземців, до 1 серпня в кожному місті «лнр» повинна з’явитися підзвітна кремлю волонтерська організація, у Невському згорів ще один будинок

«Майже щодня в прифронтовому Невському додаються нові руйнування житлового сектору. Бо росіяни не зменшують вогневий вплив на село. Вчора туди тричі вдарили з «Градів», близько 20 разів застосовували ствольну артилерію, вдвічі більше – безпілотники. Зафіксоване влучання в приватний будинок – він вигорів вщент.

Зараз уже можемо сказати: є посилення нашої ППО, у небі зможемо зробити більше – звернення Президента

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Кілька важливих звітів за сьогодні було.

По-перше, довга доповідь Головкома Сирського. По фронтовій ситуації. Головком сам об’їжджав частину бригад. Ключове питання – це забезпечення наших військових. Чого саме не вистачає – по кожному напрямку, по всіх наших основних позиціях. Розподіл снарядів та достатня кількість передусім дронів.

Дуже важливо, щоб на всіх основних напрямках відчувалось, що нам є чим завдавати ворогу максимальних втрат.

У понеділок в Ірпені вам допоможуть пенсійники Луганщини

22 липня з 10:00 до 11:00 у місцевому хабі Лозно-Олександрівської громади відбудеться онлайн-консультування наших ВПО з питань пенсійного забезпечення, субсидій і пільг.

Відповіді на запитання надаватиме представник ГУ ПФУ в Луганській області.

Адреса: м. Ірпінь, Київська область, вул. 74-ї Стрілецької дивізії, буд. 1.

Роботодавці отримають компенсації за працевлаштування ВПО

Роботодавці, які приймають на роботу внутрішніх переселенців, отримують компенсації. Є два види виплат:

Оголошено Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу, з метою створення умов для пошуку, підтримки i розвитку амбітної та вмотивованої молоді, розширення її участі у формуванні та реалізації державної політики і державного управління, формування інтересу у молодого покоління до державної служби та покращення іміджу державних службовців у суспільстві оголосило Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді, що організовується за підтримки Спілки молодих державних службовців України.

22 липня луганчани зможуть звернутися на «гарячу лінію» до очільниці пенсійного фонду регіону

У понеділок, 22 липня, відбудеться телефонна «гаряча лінія» начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області Ольги Шарунової.

Звертайтеся з 10:00 до 11:00 за номером телефону (095) 117-16-28.

Студенти, які претендують на навчання саме на контракті, матимуть змогу отримати державний грант

Відтепер шансів вступити на освітню програму в омріяному закладі стало більше: студенти, які претендують на навчання саме на контракті, матимуть змогу отримати державний грант, який покриє від 15 тис. грн і більше від вартості їхнього навчання. Таке рішення ухвалено Урядом.

Розмір гранту визначатимуть індивідуально — за результатом НМТ та з урахуванням коефіцієнту спеціальності.

Вступ на бюджетну форму залишається без змін: якщо вступник / вступниця проходить на бюджетне місце, держава оплачує повну вартість навчання.