Архів новин

22 июля 2024

З прифронтових сіл евакуювали трьох осіб, 1.5 мільйона тонн сміття на рік очікують в "лнр" з ростова та воронежа, окупанти затримують зарплати освітянам

"Ми щодня пропонуємо жителям звільнених населених пунктів виїхати у безпечне місце. Тим, хто погоджується, допомагаємо всім необхідним. Учора вдалося евакуювати до Краматорська 63-річного чоловіка з Макіївки. В одному з центральних регіонів країни на нього очікує дружина. 77-річний чоловік і 76-річна жінка наважилися покинути Невське. Вони мешкатимуть на Харківщині. Їм вже знайшли тимчасове житло. Людям, особливо літнім, важко залишати рідні домівки. Але головне - врятувати життя. Бо росіяни безперервно нищать ці прифронтові села - вцілілих будинків там майже не  залишилося.

Як подати заявку на отримання разової грошової виплати до Дня Незалежності України засобами вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України

Для забезпечення виплат до Дня Незалежності України ветеранам війни, які проходять службу та не є пенсіонерами військові частини, установи, організації, де такі громадяни проходять службу, повинні подати до Пенсійного фонду України заявки. 
Для подання відповідної заявки необхідно виконати наступні дії:

Вісім дітей з Коломийчиської громади відпочили у таборі «Двіжок» у Закарпатській області

Для дітей було організовано п'ятиразове харчування, постійний супровід  медперсоналу, обладнане укриття у разі надзвичайних ситуацій.

Заклад обладнаний сучасними локаціями для творчих занять та активного відпочинку.

Запити на оздоровлення приймаються відділом освіти, культури, молоді та спорту Коломийчиської сільської ради за номером +380 98 122 76 60.

СБУ викрила п’ятьох прислужників окупантів з Луганщини, які пішли на зраду заради посад

СБУ ідентифікувала особи ще п’ятьох громадян України, які погодились працювати в окупаційних структурах «лнр» на керівних посадах.

Так, жителька Лисичанська навесні 2023 року добровільно отримала посаду начальника відділення т. зв. «багатофункціонального центру в місті Лисичанськ лнр». Вона надає населенню «державні послуги» агресора, у т. ч. з «обов’язкового» отримання паспортів та інших документів рф.

В Києві у вівторок луганчани одержать роз’яснення з питань пенсійного забезпечення

23 липня у хабі Старобільської районної державної адміністрації представник  ГУ ПФУ у Луганській області проведе прийом внутрішньо переміщених осіб з нашого регіону.

Консультування триватимуть з 10:00 до 15:00.

Адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, буд. 26-А, кабінет 330 (станція метро «Печерська»).

Сєвєродончанка виборола три медалі європейської першості з настільного тенісу

Із 16 по 21 липня в Швеції відбувся чемпіонат Європи з настільного тенісу U-19.

У ньому взяла участь вихованка КДЮСШ-1 м. Сєвєродонецьк Вероніка Матюніна.

У її доробку три медалі - дві золоті і одна срібна.

Вероніка була кращою в міксті та парному розряді. А в особистій першості виборола друге місце. 

Вітаємо!

Десята річниця смерті генерал-майора Олександра Радієвського. 

 

Саме в цей день, він оголосив про звільнення Сєвєродонецька на центральній площі міста під оплески та вдячності місцевих. 

А вже наступного дня - 23 липня 2014 року - загинув. Прямуючи до Лисичанська разом з бійцями потрапили у засідку на мосту.

Людина обовʼязку й честі, мужній та професійний командир, якого поважали і військові і цивільні. 

Минулоріч окупанти знесли постамент Радієвському на тій самій центральній площі Сєвєродонецька. Вони бояться навіть пам‘ятків та хочуть стерти будь-які згадки про наш спротив.