Архів новин

12 июля 2024

У Довжанську зірвані темпи примусової паспортизації - 30 % пенсіонерів ще не мають паспортів рф, у Луганську виникла проблема з водіями міського транспорту, артилерією і дронами завдали росіяни ударів по Невському

"Саме по Невському окупанти влучили 10 разів. Також в районі Макіївки та Невського ворог застосовував реактивну артилерію. Три авіаційні удари були завдані загарбниками поблизу Макіївки. Перебувати цивільним там вкрай небезпечно", - наголосив Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Крім того, по Новоєгорівці вдарили некерованими авіаційними ракетами. Вісім разів росіяни спробували просунутися поблизу Невського та Макіївки.

У червні військові зі Сватового та їхні родини одержали 330 тис. гривень грошової допомоги

Чотирьом особам з числа членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України надано 120 тис. гривень.

У свою чергу, 14 сватівчан з числа діючих військовослужбовців ЗСУ, інших утворених відповідно до законів України військових формувань отримали 210 тис. гривень.

Допомога надається відповідно до комплексної міської Програми соціальної підтримки сімей учасників АТО/ООС та ветеранів війни, поранених учасників бойових дій та вшанування пам’яті загиблих на 2024-2027 роки.

Виплату коштів здійснено із бюджету Сватівської міської громади.