Архів новин

27 июля 2024

За зраду українській присязі росіяни в «лнр» пропонують пільги ветеранам. Окупанти вивозять майно українців з міст, які не збираються відновлювати. У Невському зруйновано черговий будинок

Минулої доби загарбники спробували атакувати біля Стельмахівки, Новоєгорівки та Невського.

«Ворог активізувався саме поблизу Невського. Не припиняє обстрілювати село – б’є з артилерії та застосовує велику кількість безпілотників. У населеному пункті ще залишається місцеве населення. Противник знає про це і цілить по житловому фонду. Учора там зруйновано ще один будинок, в який влучив снаряд окупантів. Невське – майже знищене росіянами», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.  Він також зазначив, що під вогнем загарбників перебуває й Макіївка.

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес "під ключ" за однією заявою

Відкрити чи розширити свою справу можна за однією заявою, заощаджуючи час та уникнувши зайвої бюрократії. Уряд працює над створенням максимально зручних умов для започаткування та ведення підприємництва в Україні.
Що пропонує новий сервіс е-Підприємець на порталі Дія – дивіться в інфографіці.

Ситуація з електропостачанням, гуманітарна допомога, дитяче оздоровлення, - Артем Лисогор підбив підсумки тижня

Цей тиждень був важким для країни. Влада та громадськість переживають через нестачу генерації електроенергії, що спричинено російськими обстрілами.

Заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба та Міністр енергетики України Герман Галущенко провели брифінг щодо подолання енергетичних викликів в країні. Очільник Луганщини Артем Лисогор долучився до цього заходу онлайн. 

СБУ повідомила про підозру гауляйтеру Пасічнику, який організував на Луганщині примусову «мобілізацію» на війну проти України

Служба безпеки задокументувала нові злочини колаборанта Леоніда Пасічника – очільника окупаційної адміністрації терористичної організації «лнр».
Зловмисник організував примусове залучення мешканців тимчасово захопленої частини території Луганщини до окупаційних угруповань Південного військового округу рф.
Починаючи з 19 лютого 2022 року, гауляйтер підписав декілька розпоряджень щодо «введення воєнного стану» та «мобілізації» на тимчасово захопленій частині регіону.

Луганські спортсмени розпочинають боротьбу за медалі Олімпіади

Літні Олімпійські ігри в Парижі тільки стартували, а луганчани вже сьогодні спробують вибороти перші медалі. 

27 липня змагання розпочнуть двоє вихованців Луганської обласної школи вищої спортивної майстерності – Анна Письменська та Радомир Стельмах.

Випускниця з Кремінної набрала 200 балів у НМТ з української літератури

Випускниця Кремінського ліцею № 5 Марія Руднєва за підсумками Національного мультипредметного тесту з української літератури здобула максимальні 200 балів.

Крім того, її відповіді в НМТ з української мови оцінені у 195 балів.

Вітаємо!

Артем Лисогор привітав із Днем медичних працівників

Шановні працівники сфери охорони здоров’я Луганщини! 

Професійне свято – це гарна нагода висловити слова подяки. Але луганчани вдячні своїм лікарям щодня. 

Кожен наш лікар пройшов складний шлях, але ми впоралися. 

Саме завдяки героїзму та самовідданості наших медиків система охорони здоров’я Луганщини продовжує працювати в релокації.

Немає нічого відповідальнішого, складнішого і почеснішого, ніж рятувати людям життя. 

Побажання завжди одне – наснаги та витримки на шляху до нашої Перемоги! Дякую, що ви залишаєтеся з рідною Луганщиною!
 

Сьогодні ми мали б вітати Сергія Поповиченка з професійним святом, натомість - вшановуємо хвилиною мовчання.

 

Відповідальний, працелюбний та надійний лікар. Людина з великим серцем.

Колеги згадують - робота була його втіхою, а клятва Гіпократа - основним принципом. Навіть загинув медик, евакуйовуючи жінок з дітьми з палаючого Сєвєродонецька.

На блокпосту між Рубіжним та Кремінною росіяни обстріляли медичний
автомобіль. Сергій отримав поранення несумісні з життям!

Указом Президента України № 166/2022 від 24.03.2022 Сергій Поповиченко був нагороджений медаллю «За врятоване життя» (посмертно).