Архів новин

23 июля 2024

Артему Лисогору доповіли про літнє оздоровлення та підготовку до осінньо-зимового періоду

Хід літньої оздоровчої кампанії та підготовка до осінньо-зимового періоду стали основними питаннями для розгляду на апаратній нараді начальника обласної військової адміністрації Артема Лисогора.

Намагаються ізолювати луганчан в окупації – фсб збирає дані про родичів співробітників держорганів рф, які проживають в Україні. У Рубіжному за розчищення завалів сплачують тушонкою. З «Градів» росіяни вдарили по Невському та Макіївці

«83 рази загарбники обстрілювали позиції українських захисників та населені пункти вздовж лінії бойового зіткнення. Під вогнем росіян опинилися Невське та Макіївка. Тричі ворог вдарив по Макіївці з реактивних систем залпового вогню, ще раз – по Невському. Села також потерпали від обстрілів ствольною артилерією та атак безпілотників», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.

Нашу оборону противник намагався прорвати поблизу Макіївки та у Серебрянському лісі.

Чотири спортсмени представлять Луганщину на Олімпійських іграх у Парижі – розклад виступів

Опорний півзахисник «Зорі» Арсеній Батагов є бронзовим призером молодіжного чемпіонату Європи 2023 року з футболу.

На Олімпійських іграх збірна України потрапила до групи В, де зустрінеться з командами Аргентини, Марокко та Іраку і змагатиметься за дві путівки до чвертьфіналу.
Розклад ігор: 
24 липня Ірак – Україна (20:00, Ліон)
27 липня Україна – Марокко (18:00, Сент-Етьєн)
30 липня Україна – Аргентина (18:00, Ліон).

Державні установи та приватні компанії можуть залучати фінансування на реалізацію проєктів з відновлювальних джерел енергії через платформу ETAF

Проєкт реалізується Міжнародним агентством з відновлювальних джерел енергії (IRENA) через платформу – ETAF (Energy Transition Accelerator Financing Platform).

У рамках згаданого механізму компанії можуть направити запит на фінансування проєктів у сфері (пріоритет – сонячна та вітрова енергія), а також технічну та консультаційну допомогу в реалізації таких проєктів.

Для подання заявки на фінансування проєкт має відповідати наступним критеріям прийнятності та готовності:

Підняли олімпійський прапор  на знак підтримки спортсменів з Луганщини на ХХХIII Олімпійських іграх 

Луганщина разом зі всією країною долучилась до привітання та символічної церемонії підняття олімпійського прапору, якою понад 30 років проводжають на змагання наших спортсменів.

На знак підтримки голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор разом з головою Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України – Віктором Острєцовим урочисто здійняли олімпійський прапор біля будівлі, де тимчасово розміщується облдержадміністрація. 

Концепцію проєкту допомоги у працевлаштуванні окремих категорій ВПО розглянули на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення

Заступниця голови облдержадміністрації Катерина Безгинська провела засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при облдержадміністрації. 

На порядок денний були винесені питання працевлаштування окремих категорій внутрішньо переміщених осіб та відновлення роботи комунальних закладів – надавачів соціальних послуг, зокрема спеціалізованих служб для надання допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті, торгівлі людьми.

Понад дві тисячі консультацій, дитячий табір та читацький клуб: Артем Лисогор відвідав хаб Нижньодуванської СВА у столиці

 

Цей гуманітарний штаб обслуговує більше трьох тисяч ВПО у місті Києві. Від початку 2024 року було видано понад шість тисяч продуктових та гігієнічних наборів від облдержадміністрації, міжнародних партнерів та благодійних організацій.

Минулого тижня у хабі Сєвєродонецької громади в Дніпрі видано 380 сімейних наборів від МОМ

У наборах – посуд, матраци, ковдри, постільна білизна, дитячий одяг.