Архів новин

19 июля 2024

Незастраховані за нормами рф автівки окупанти конфісковуватимуть, компенсацію на пільгове вугілля в «лнр» видають лише за російським паспортом, до прифронтових сіл привезли запас хліба на тиждень

«Представники Красноріченської військової адміністрації доставили і роздали запас хліба на тиждень жителям Невського і Новолюбівки. Запитали їх про евакуацію, розповіли про допомогу, яка надаватиметься», – поінформував очільник Луганщини Артем Лисогор.

У хабі Старобільської РДА у місті Свалява діє англомовний розмовний клуб

Це можливість для всіх бажаючих попрактикувати розмовну англійську та потренувати вимову.

Заняття відбуваються один раз на тиждень та передбачають різні формати. До прикладу, кінопокази англомовних фільмів та обговорення книжок.

Адреса: м. Свалява, вул. Чорновола, 3.

Інформація за номером телефону: 066 065 81 25.

Коломийчиська громада надала допомогу військовослужбовцям на 360 тисяч гривень

За перше півріччя 30 жителів Коломийчиської громади, які безпосередньо брали/беруть участь у захисті України під час війни, а також які проходять навчання у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах, отримали одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 360 тисяч гривень.

Реалізація програми продовжується. Звертайтеся до відділу соціальних послуг Коломийчиської СВА за номером телефону 099-067-86-94 або на «гарячу лінію» 050-857-18-93.

Матеріальна допомога передбачена програмою «Громада - Захисникам і Захисницям України».