Прес-центр19 липня 2024, 10:07

В тимчасово окупованому Луганську сьогодні гучно. Прогриміло близько десятка вибухів

Вже вкотре «приліт» по вищому авіаційному училищу, яке росіяни використовують як військову базу, зберігають та ремонтують там бронетехніку. До речі, і вертолітний майданчик використовують за призначенням...

Місцеві пишуть про задимлення в розмір п’ятиповерхівки, а отже окупанти ще довго підраховуватимуть втрати. Діляться також і відео з загорянням магазину на вулиці Лутугинській, але пишуть, що пожежа там почалася до "прильотів". Варто зазначити, цей район міста - промисловий. Саме там, вздовж залізничих колій розміщені десятки ангарів та складів, які не використовуються за призначенням, але є дуже зручними для ремонту військової техніки та зберігання зброї.

Постраждала і власність місцевих колаборантів. Як, наприклад, м’ясокомбінат Тетяни Молчанової. Яка, до речі, і досі має державні нагороди та звання Героя України – поки… І це зовсім не заважає їй їздити до москви та петербургу на так звані виставки "досягнень народного господарства", пригощати вбивць м’ясними делікатесами.

Помітили місцеві і те, що окупаційна влада не дуже турбується про їх життя та існування. Сирени ніхто не чув, а на пожежу «мчс лнр» їхати не поспішають. Тож люди самотужки намагалися боротися з вогнем, забирати продукти та відтягувати автівки.

Врешті решт, кожен отримує по заслугам, а наш Луганськ буде звільнений.