Прес-центр17 червня 2021, 13:06

Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай провів особистий прийом громадян.

Цього разу люди звернулися до очільника Луганщини щодо розв’язання земельних питань, конфліктних ситуацій навколо Рубіжанської середньої школи №1, а також об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Луч», що у Сєвєродонецьку.

Ситуація щодо оптимізації закладів освіти, зокрема у м. Рубіжному, перебуває під особистим контролем голови облдержадміністрації. Батьки розуміють, що  ліквідація школи санкціонована міською владою і прийняття таких рішень – це саме повноваження Рубіжанської міськради, але просили Сергія Гайдая втрутитися у ситуацію, щоб захистити інтереси дітей. Директору Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрію Стецюку надане доручення звернутись до МОНу з проханням вплинути на цю ситуацію.

Переселенка з тимчасово непідконтрольної території області, яка нині проживає на Сватівщині, звернулася до очільника Луганської області з проханням посприяти отримати земельну ділянку для сільськогосподарської діяльності. За її словами, у громаді, де вона проживає, відсутні земельні ділянки. Сергій Гайдай дав доручення голові Сватівської РДА Олегу Кліменчукову взяти на контроль це питання та віднайти усі можливі альтернативи.

Директору Департаменту житлово-комунального господарства ОДА Віталію Сураю разом з керівництвом Сєвєродонецької ВЦА доручено розібратися із конфліктом у  ОСББ «Луч».