Прес-центр10 червня 2021, 16:06

У Троїцькому ремонтують проспект Перемоги, незабаром – ремонт траси від Троїцького до Рубіжного

Сьогодні голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай здійснив робочу поїздку  до Троїцької селищної ради Сватівського району.

Першим пунктом програми став огляд капітального ремонту асфальтобетонного покриття дороги, яка пролягає по проспекту Перемоги у смт Троїцьке. Роботи розпочалися нещодавно, 1 червня.

Сергій Гайдай зазначив, що це буда проблемна ділянка, яку доводилось ремонтувати щороку, адже на капітальний ремонт грошей громаді не вистачало: «Ми прийняли рішення допомогти Троїцькій ОТГ та виділили кошти з обласного дорожнього фонду. Більше того, цього року почнеться ремонт траси від Троїцького до Рубіжного. Але цей проєкт буде реалізований за кошти Світового банку», – зауважив очільник області. 

Очікувана (проєктна) вартість проведення ремонтних робіт  –   4 046 760 гривень. Під час проведення тендерних торгів, ТОВ «Данко» запропонувало повне виконання робіт за кошти у сумі 3 280 00 тис. гривень та було визначено переможцем процедури закупівлі. Загальна площа відновленого дорожнього покриття складатиме  7 115 кв. м.