Архів новин

01 декабря 2015

В облдержадміністрації обговорили проблемні питання ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ», шляхи щодо їх вирішення

Сьогодні, 1 грудня 2015 року, за участю Департаменту промисловості та енергозбереження ОДА й керівництва ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» відбулася нарада з обговорення проблемних питань щодо прискорення реалізації проекту реконструкції підприємства, недопущення або перенесення процедури приватизації, взаєморозрахунків за спожиту електроенергію для погашення боргу за природний газ. Було визначено підготовити проект постанови Кабінету Міністрів України щодо прискорення реконструкції ДП «Сєвєродонецька ТЕЦ» та виключення його з переліку підприємств, які підлягають приватизації.

Наші спортсмени на п’єдесталі чемпіонаті України з акробатичного рок-н-ролу

З 27 по 29 листопада в Харкові пройшов V етап чемпіонату України з акробатичного рок-н-ролу та бугі-вугі.

Брифінг заступника Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігоря Долгова та заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка щодо відкриття у Сєвєродонецьку центру цивільно-військового співробітництва сектору «А»

Брифінг заступника Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігоря Долгова та заступника голови Луганської облдержадміністрації Юрія Клименка щодо відкриття у Сєвєродонецьку центру цивільно-військового співробітництва сектору «А»

Кабінетом Міністрів України збільшено обсяг освітньої субвенції для обласного бюджету

Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України від 05.10.2015 № 1033 «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки (загальнодержавні витрати) на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» і від 11.11.2015 № 1178-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки (загальнодержавні витрати)на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» обсяги освітньої субвенції для обласного бюджету Луганської області збільшено на 26,4 млн грн, з яких видатки, пов’язані із збільшенням внутрішньо переміщених осіб, складають 12,9 млн грн.

У Сєвєродонецьку відкрили центр цивільно-військового співробітництва

Сьогодні, 1 грудня, у Сєвєродонецьку відкрили центр цивільно-військового співробітництва сектору «А». У центрі співробітники ЗСУ спільно з обласною адміністрацією, правоохоронними органами, міжнародними та громадськими організаціями будуть допомагати населенню Луганщини. 

На Луганщині підбили підсумки конкурсу «Класний керівник року-2015»

У Луганській області відбувся обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» у трьох номінаціях: «Класний керівник 5–7 класів», «Класний керівник 8–9 класів», «Класний керівник 10–11 класів».

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в облдержадміністрації обговорили шляхи протидії ґендерному насильству

В рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з ініціативи Фонду народонаселення ООН, Українського Жіночого Фонду та за підтримки Департаменту соціального захисту населення ОДА в облдержадміністрації було проведено засідання «круглого столу» за темою: «Ґендерно обумовлене насильство в умовах військового конфлікту на сході України: виклики та інструменти протидії».

16 днів проти насильства на Луганщині: в облдержадміністрації обговорили шляхи протидії ґендерному насильству

«Питання протидії насильству, у тому числі, ґендерно обумовленому, є архіважливим та потребує уваги як органів державної влади, так і громадськості. Військовий конфлікт, що триває на Луганщині, поглибив цю проблему. Сьогодні необхідно скоординувати спільну роботу щодо протидії зазначеному явищу», – так розпочала засідання «круглого столу» перший заступник голови облдержадміністрації Єлизавета Пушко-Цибуляк за темою: «Ґендерно обумовлене насильство в умовах військового конфлікту на сході України: виклики та інструменти протидії».

 

Захід відбувся 30 листопада 2015 року в облдержадміністрації з ініціативи Фонду народонаселення ООН та Українського Жіночого Фонду за підтримки Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації. Засідання приурочено до відзначення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». 

«Децентралізація – це стратегія національного успіху!»

«Децентралізація – це стратегія національного успіху!»

В містах та районах області. Альтернативні види палива, як один із засобів економії коштів

За інформацією Кремінської районної державної адміністрації, на КП "Креміннатеплокомуненерго"  виконується реконструкція котелень під альтернативні види палива. Роботи здійснюються за рахунок коштів з державного фонду регіонального розвитку...