Архів новин

11 декабря 2015

У Сєвєродонецьку відкрили дитсадок, у якому працюють переселенці

Сьогодні, 11 грудня, у Сєвєродонецьку відкрили новий дитячий садок. Центр розвитку та виховання дітей дошкільного віку було відновлено практично з нуля завдяки програмі ПРООН, Уряду Японії та ТОВ «Маркхім». Проект також передбачає створення додаткових робочих місць для внутрішньо переміщених осіб у дитсадку. 

Відбулася зустріч з чорнобильським активом області з обговорення соціальних проблем та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Зустріч керівництва облдержадміністрації з чорнобильським активом області з обговорення соціальних проблем та з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС відбулася 11 грудня у м. Сєвєродонецьку.

Профорієнтаційний захід для дітей-переселенців та дітей з інвалідністю у місті Сєвєродонецьку

9 грудня 2015 року в рамках Всеукраїнської декади зайнятості для учасників антитерористичної операції та осіб з інвалідністю представники Луганського обласного та Сєвєродонецького міського центрів зайнятості провели профорієнтаційний захід для вихованців дитячо-юнацького клубу «Меридіан», які перемістились із зони АТО, та дітей-інвалідів.

 

З метою підготовки дітей до потреб ринку праці та умов сучасного життя фахівці служби зайнятості в ігровій формі надавали інформацію дітям, щоб допомогти їм професійно визначитися.

Процес оформлення виплат тимчасовим переселенцям із зони АТО можливо значно прискорити

Про це йшлося на апаратній нараді Луганської облдержадміністрації, яка відбулася 8 грудня. На нараді були розглянуті питання соціальних виплат тимчасово переміщеним особам.

 

Як розповіла директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонора Поліщук на сьогодні у області на обліку знаходяться біль ніж 240 тис. тимчасово переміщених осіб. Громадянам цієї категорії в поточному році у Луганській області вже було виплачено 235 млн. 537 тис. грн. 

Розглянуто питання у сфері поводження з відходами

10 грудня 2015 року  відбулася нарада на тему «Організація ведення державного обліку відходів, їх паспортизації та вирішення інших проблемних питань області у сфері поводження з відходами». У ході наради висвітлено проблемні питання області у сфері поводження з відходами, а саме...

Луганська обласна філармонія запрошує на прем'єрний концерт молодого колективу - ансамблю пісні та танцю "Радани"

Прем'єра! Луганська обласна філармонія запрошує Вас на прем'єрний концерт молодого колективу - ансамблю пісні та танцю "Радани": "З Батьківщиною в серці." Колектив підготував програму народних пісень та танців, та твори сучасних молодих композиторів. Також, свою майстерність продемонструють Вам артисти інструментального оркестру ансамблю. Вхід по запрошенням. Інформацію щодо запрошень можна отримати за телефонами: 066-219-55-80; 063-326-62-55.

У Кремінній понад 150 боксерів боролися за звання чемпіонів області

На базі спорткомплексу «Олімп» пройшов триденний чемпіонат Луганської області з боксу серед школярів, юніорів, молоді та дорослих.