Архів новин

16 декабря 2015

Луганські спортсменки вдало виступили на чемпіонаті України з сучасного п’ятиборства

З 12 по 14 грудня в Харкові пройшов чемпіонат України з сучасного п’ятиборства серед учнів СДЮШОР, ШВСМ, ДЮСШ та УОР.

Для педагогів Луганщини проведено семінар щодо підготовки учнів до ЗНО

У м. Сєвєродонецьк Луганської області відбувся обласний науково-методичний семінар «Організація роботи вчителя щодо підготовки учнів до ЗНО – 2016». Семінар організував Луганський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти спільно з Донецьким регіональним центром оцінювання якості освіти. У роботі семінару взяли участь керівники методичних об’єднань учителів української мови та літератури, математики, історії, іноземних мов.

Перспективні плани роботи агропромислового комплексу в 2016 році

16.12.2015 о 10.00 під головуванням заступника голови облдержадміністрації С.А.Хлякіна відбулась нарада за участю начальників Управлінь агропромислового розвитку райдержадміністрацій з питання перспективних планів роботи агропромислового комплексу в 2016 році.

Відбулася обласна науково-практична конференція за темою: «Сучасні методи діагностики і лікування патології щитовидної залози»

14 грудня 2015 року в центральній міській поліклініці міста Лисичанська відбулася чергова обласна науково-практична конференція для лікарів загальної практики, ендокринологів, кардіологів, педіатрів, акушер-гінекологів, хірургів, неврологів за темою: «Сучасні методи діагностики і лікування патології щитовидної залози». 

В Луганській облдержадміністрації обговорили питання відновлення роботи Попаснянського міжрайонного управління газового господарства

Днями заступник голови Луганської облдержадміністрації Сергій Хлякін провів нараду з відновлення роботи Попаснянського міжрайонного управління газового господарства, обслуговування споживачів енергоносіїв району. Також під час наради розглядалося питання перерахунків та сплати за спожитий у 2014-2015 роках природний газ.

Подробиці затримання артилериста «ЛНР»

Учора, 15 грудня, о 17:45 прикордонним нарядом у напрямку Чертково (РФ) – Мілове (Україна) на відстані 300 метрів від лінії державного кордону було затримано за незаконний перетин Державного кордону України уродженця Луганська.

Анонс подій Середа 16.12.2015.

-         Офіційне відкриття громадської приймальні для внутрішньо переміщених осіб.                          

Участь заступника голови облдержадміністрації Ольга Лішик.

м. Рубіжне, вул. Мира, 36.

Початок 13:00.

У рамках акції «16 днів проти насильства» у Міловському районі проведено акцію «Зробімо світ добрішим» та конкурс добрих справ

У Міловському районі підбиваються підсумки щорічної акції «16 днів проти насильства». З 25 листопада по 10 грудня поточного року в районі проведено низку заходів, які стверджують, що насильство – це явище, з яким необхідно боротися. Зокрема, проведено конкурс малюнків «Добро врятує світ». Учні початкових класів у своїх малюнках відобразили непереможну силу добра, віру у красу і добрі вчинки. За підсумками конкурсу організовано виставку творчих робіт. Проведено конкурс плакатів «Захистити. Врятувати. Зберегти», у рамках якого кожен учасник запропонував власні методи запобігання насильству у соціумі.

 

Учні 10-11 класів взяли участь у засіданні «круглого столу» за темою: «Як запобігти насильству». На засіданні розглядалися питання відповідальності неповнолітніх за скоєні вчинки, самостійно прийняті рішення, а також обговорено питання жорстокості у підлітковому середовищі. Для учнів середніх та старших класів проведено лекторії за темою: «Як запобігти торгівлі людьми». Учнями 6-11 класів випущені профілактичні стіннівки «Стоп насильству» щодо захисту суспільства від будь-яких проявів цього явища.

Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр запрошує на новорічно-різдвяну казку «Подарунок Святого Миколая»

З 19 грудня 2015 року по 10 січня 2016 року о 12:00 у приміщенні Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.С. Прокоф'єва відбудеться новорічно-різдвяна казка "Подарунок Святого Миколая", яку для всіх дітей Луганщини підготував творчий колектив Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

Дивовижна пригодницька історія, створена в кращих українських обрядових традиціях. Яскрава сценографія і костюми, цікава й повна фантазій режисура, талановита гра молодих акторів – все це робить новорічне дійство видовищним і святковим, відкриваючи дітям світ прекрасного мистецтва театру.

 

Квитки на виставу продаються:

·         в касі театру (вул. Леніна,21)  – з 10.00 до 17.30

·         у неділю з 10.00 до 16.30, понеділок – вихідний

·         в день вистави в Сєвєродонецькому обласному музичному училищі ім. С.С. Прокоф'єва за 2 години до вистави

·         супермаркет «СІЛЬПО» перший поверх з 10.00 до 18.00.

Телефони для довідок: 066 147 10 80; 093 006 06 53

 

E-mail: ukrlugteatr@ukr.net

 

Вистави відбудуться:

 

19, 22, 23, 24, 26 грудня 2015 року о 12:00,

2, 8 та 10 січня 2016 року о 12:00.