Прес-центр15 вересня 2024, 11:09

18 дітей зі Сватівщини відпочили влітку за рахунок благодійних організацій

Дві родини з Лозно-Олександрівської громади отримали запрошення на відпочинок дітей в Закарпатській області за рахунок БФ «СОС Дитячі містечка».

П'ятеро дітей з Білокуракинської громади та одна з Троїцької громади оздоровилися за рахунок БФ «Голоси дітей».

Ще двоє діток - з Коломийчиської та зі Сватівської громад - відпочивали у харитативному дитячому таборі Релігійної Місії Карітас – Спес «Дитяче селище» у Яблуниці.

Двох дітей з інвалідністю (з Білокуракинської та Троїцької громад) було направлено на відпочинок за кошти Релігійної Місії «Карітас – Спес Україна» до реабілітаційного центру «Надія» в Житомирській області.

Одна дитина пільгової категорії з Троїцької громади, батько якої загинув під час опору збройній агресії російської федерації в Луганській області, відпочила у освітньо-реабілітаційному таборі у Франції для українських дітей, які постраждали внаслідок війни з росією.

Четверо дітей Нижньодуванської громади в рамках меморандуму про співпрацю з ГО «Севен Філдс» були забезпечені відпочинком за рахунок соціального проекту Ліцей-пансіонат з психологічною підтримкою та державною освітою за програмою «Інтелект України» для дітей, які втратили батька на війні, дітей які перебували в окупації, та дітей ВПО.

За кошти благодійного фонду «BGV CHARITY FUND» дитина з малозабезпеченої родини з Нижньодуванської громади перебувала у кемпі в Німеччині.