Архів новин

15 сентября 2024

Унаслідок російського обстрілу Харківщини загинула жителька Невського, ще одна перебуває в лікарні, – Артем Лисогор

«Обстріл стався учора після 12:00. По селу Піски-Радьківські, що в Ізюмському районі, окупанти вдарили з реактивної системи залпового вогню «Торнадо». Снаряди влучили по житловій забудові. На жаль, загинула переселенка з Луганщини, 72-річна жінка. Її тіло з-під завалів вилучили рятувальники», – повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

18 дітей зі Сватівщини відпочили влітку за рахунок благодійних організацій

Дві родини з Лозно-Олександрівської громади отримали запрошення на відпочинок дітей в Закарпатській області за рахунок БФ «СОС Дитячі містечка».

П'ятеро дітей з Білокуракинської громади та одна з Троїцької громади оздоровилися за рахунок БФ «Голоси дітей».

Ще двоє діток - з Коломийчиської та зі Сватівської громад - відпочивали у харитативному дитячому таборі Релігійної Місії Карітас – Спес «Дитяче селище» у Яблуниці.

Понад 3 мільйони гривень допомоги виплачено військовим Гірської громади

Серед них 144 військовослужбовці, учасники бойових дій, які брали участь у здійснені заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії рф. Їм надано 2 880,0 тис. гривень.

10 членам сімей загиблих (померлих) ветерана війни, загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України загалом виплачено 120,0 тис. гривень.

Трьом членам сімей зниклих безвісти військовослужбовців – 37,5 тис. гривень.