Архів новин

07 сентября 2024

Артем Лисогор: наші військові отримали необхідні системи РЕБ

 

«Чергова партія засобів радіоелектронної боротьбі вже передана на передову Сєвєродонецькою громадою. Це один із найчастіших запитів від українських оборонців. У таких випадках обов’язково цікавимося, якому саме типу РЕБ вони надають перевагу, аби придбати те, що найбільш необхідно, – акцентував Артем Лисогор, очільник Луганщини. – Упевнений, ці сучасні систему ще довго псуватимуть ворожі наміри і допоможуть зберегти життя нашим Захисникам та Захисницям».

 

Грошова підтримка Захисників, попередні підсумки дитячого оздоровлення, розширення міжнародного співробітництва, – Артем Лисогор підбив підсумки тижня

 

Тиждень був насиченим на події, які впливають на життя всієї країни. По-перше, це кадрові зміни в Уряді України.

«Сподіваюся, що нові призначення стануть важливим етапом у зміцненні нашої держави», – такими словами розпочав свій щотижневий брифінг голова Луганської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Мобілізованим гірникам в «лнр» пропонують добровільно звільнитися з шахт, в Лисичанську припинили підвезення води по місту – централізоване постачання відсутнє, по Стельмахівці росіяни вдарили некерованими авіаційними ракетами

 

«На Куп’янському напрямку противник атакував поблизу Стельмахівки та Андрівки, на Лиманському – в районах Новоєгорівки та Макіївки. На окремих ділянках штурмував за підтримки авіації. Так, по Стельмахівці росіяни завдали удару некерованими авіаційними ракетами. По Невському – із реактивної системи залпового вогню. В бік Макіївки та Невського окупанти били з артилерійських установок та застосовували БпЛА», – зазначив начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.