Архів новин

01 сентября 2024

Жінку з Невського евакуювали у безпечне місце, в «лнр» багатьом бойовикам відмовляють у наданні статусу ветерана, на «Азоті» хочуть відновити виключно очисні споруди – виробництво хімікатів не поновлять

 

«Поступово люди, які проживають у прифронтових селах, погоджуються виїхати. Не всі одразу, але приймають рішення не наражати себе на ще більшу небезпеку. Ми щодня готові допомогти з транспортом та вирішити актуальні для луганчан першочергові питання після евакуації. В останній день літа з Невського до сусіднього регіону перевезли 54-річну жінку. Тимчасовим житлом вона забезпечена. Красноріченська військова адміністрація підтримує із нею зв’язок», – поінформував Артем Лисогор, очільник Луганщини.

Дорогі учні, вчителі та батьки!

 

Сьогодні, в перший день осені, ми знову зустрічаємо навчальний рік, який відкриває нові можливості, знання та виклики.

1 вересня – це не лише початок освітнього процесу, але й час, сповнений надій та очікувань. Це день, коли кожен з нас стає частиною великої родини, об’єднаної спільною метою – здобуттям знань.

Шановні учні, надія майбутнього Луганщини, ви стоїте на порозі нових досягнень. Бажаю вам цікавої навчальної подорожі, насиченої незабутніми моментами, відкриттями та здобутками. Нехай цей рік стане для вас джерелом ідей і натхнення.