Архів новин

18 сентября 2024

«Дякую, що ви з Україною», – між Луганською ОВА та «Проджект Вікторі Україна» (США) підписано Меморандум про співпрацю

Очільник Луганщини Артем Лисогор підписав Меморандум про співпрацю між Луганською облдержадміністрацією та благодійною організацією «Проджект Вікторі Україна» (США).

Попередньо сторони обговорили можливі напрями співробітництва: надання підтримки українським службам екстреної медичної допомоги, лікарням та сім'ям, що постраждали від війни, а також забезпечення гуманітарною допомогою, медичними засобами та проведення навчань із тактичної медицини.

218 пропагандистських заходів за навчальний рік – школи «лнр» отримали рознарядку, на окупованій Луганщині – 80 нових осередків пожеж, з авіації противник вдарив поблизу Твердохлібового

«Безпекова ситуація у деокупованих населених пунктах складна. У бік Невського, де ще залишаються люди, загарбники спрямували 62 безпілотники. Обстріляли село з реактивної і ствольної артилерії. Били вони й по Макіївці. Загалом на цій ділянці фронту росіяни відкривали вогонь 130 разів. Ворожа авіація завдала ударів некерованими авіаційними ракетами в районі Твердохлібового», – поінформував начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. 

Бойові дії точилися поблизу Андріївки, Макіївки та Невського.

19 вересня в Харкові звертайтеся до пенсійників Луганщини

У четвер, 19 вересня, у хабі Попаснянської громади відбудеться прийом ВПО представником ГУ ПФУ в Луганській області. 

Із 10:00 до 13:00 можна буде отримати консультації та вирішити пенсійні питання за адресою: м. Харків, майдан Конституції, буд. 1, під’їзд 5.

Контактна інформація спеціалізованих центрів з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Головних управлінь Національної поліції України

До вашої уваги місця розташування таких центрів у кожному регіоні України, адреси електронних скриньок і номери мобільних телефонів "гарячих ліній".

Зокрема, у Дніпрі діє об'єднаний центр Луганської, Донецької та Дніпропетровської областей.

Він знаходиться за адресою: м. Дніпро, житловий масив Тополя-3, буд. 19-А.

Адреси електронної пошти для луганчан: su@lg.police.gov.ua

"Гаряча лінія": (099) 774 52 23.

 

Наш Станіслав Коваль – чемпіон світу з сучасного п’ятиборства

В Угорщині завершився чемпіонат світу з сучасного п’ятиборства та тетратлону Masters UIPM 2024.

За підсумками змагань представник Луганщини Станіслав Коваль в парі з Мілою Миколенко з Харкова став переможцем чемпіонату в естафеті mix.

Вітаємо!