Архів новин

10 сентября 2024

Заклади культури ще у сімох населених пунктах «лнр» під загрозою закриття – туди у вересні поставлять автоклуби, при виїзді з «лнр» до рф ретельно перевіряють на зв’язки з Україною, атакуючі зусилля ворог зосередив на Невському

«Учора бойові дії поблизу Невського майже не припинялися. По селу росіяни вдарили з артилерії та безпілотників. Залишатися там вкрай небезпечно. Наразі у цьому прифронтовому населеному пункті ще мешкає 17 осіб.

У Броварах в середу можна буде отримати відповіді на питання пенсійного забезпечення

11 вересня з 13:00 до 15:00 у хабі Сватівської громади в Броварах відбудеться онлайн-консультування від фахівця Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області.

Адреса: м. Бровари, вул. Героїв України, буд. 30.

Двом студентам вишів Луганщини призначено академічні стипендії Уряду

Урядом прийнято розпорядження «Про призначення академічної стипендій Кабінету Міністрів України студентам закладів вищої освіти на І семестр 2024/2025 навчального року». 

Кандидати на отримання стипендії висувалися закладами вищої освіти за погодженою з органом студентського самоврядування пропозицією вченої ради. 

Відповідно до наданих пропозицій, стипендії  Кабінету Міністрів України призначено 85 особам.

Сім днів «Помсти»: 30 ліквідованих окупантів, 44 поранених, знищені автомобілі та склади боєкомплекту

За тиждень 1 352 вогневих удари завдали Луганські прикордонники по місцях розміщення окупантів на Сіверському, Куп’янському, Бахмутському напрямках та в районі Серебрянського лісу.

Як наслідок – 30 ліквідованих окупантів та 44 поранених.

Серед знищеної та пошкодженої техніки: гармата-гаубиця, 18 автомобілів противника, броньовик, 28 безпілотників. Спалено дев’ять складів боєкомплекту.