Архів новин

21 сентября 2024

Розширення співпраці з донорами, допомога військовим, підготовка хабів до зими – Артем Лисогор підбив підсумки тижня

Голова облдержадміністрації Артем Лисогор цього тижня провів зустрічі з представниками донорських організацій – «Проджект Вікторі Україна» (США) та фонду «Партнерство за сильну Україну».

«Із першою підписано Меморандум про співпрацю, а також проведено ознайомчу поїздку по луганських закладах, які працюють для ВПО у Дніпрі», – зазначив він.

«Задача органів влади - скоординувати роботу так, щоб взимку в оселях українців було світло і тепло», - Олексій Кулеба

Очільник Луганщини Артем Лисогор взяв участь у засідання штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2024/25 років під головуванням Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби.

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2025»: стартує реєстрація учасників

23 вересня відкривається доступ до реєстраційної платформи всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2025» (https://mon.gov.ua/osvita-2/zagalna-serednya-osvita/olimpiadi-ta-konkurs...).

Конкурс «Учитель року – 2025» чекає на вас, якщо:

Обговорення плану психічного здоров’я в Луганській області: нові можливості для підтримки населення

У Луганській області триває активне обговорення «Плану заходів на 2024—2026 роки з реалізації Концепції розвитку охорони психічного здоров’я», метою якого є поліпшення психосоціального добробуту жителів регіону найближчими роками. 

Артем Лисогор: Луганським рятувальникам передали техніку для розмінування

«Співробітники ГУ ДСНС України у Луганській області задіяні не тільки у ліквідації наслідків російських обстрілів в інших регіонах нашої країни. До прикладу, піротехніки працюють на деокупованих територіях та поблизу лінії фронту, знаходячи та знешкоджуючи пастки, які залишив підступний ворог, – каже начальник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор. – Роботи в хлопців дуже багато. Саме для них, дякуючи Рубіжанській громаді, передали п’ять металодетекторів, які вже застосовуються при розмінуванні».

У школах «лнр» росіяни запустили «машину смерті» – вчителі агітують йти на фронт у 18 років

Інакше, як машиною смерті, запроваджений кремлем у так званій «лнр» механізм й не назвеш.

Поступова робота почалася ще рік тому, коли на окупованій Луганщині на військовий облік поставили всіх юнаків 2007 року народження. Тобто тих, кому у 2025 році, по закінченні школи або училища, виповниться 18 років.

Усі дані до військкоматів зобов’язали надати навчальним закладам. Завершили перший етап цього процесу 31 березня 2024 року.

У Станично-Луганській громаді вигоріло понад 2,3 тис. га – стихія триває, у напівзруйнованій багатоповерхівці в Сіверськодонецьку окупанти знесуть щонайменше сім під’їздів – чотири залишать, на фронті ворог збільшив застосування БпЛА

«141 безпілотник спрямували росіяни в бік прифронтових Макіївки і Балки Журавки. 85 із них були застосовані противником в районі Балки Журавки. Також по цих селах ворог вів вогонь зі ствольної артилерії. На зазначеному напрямку та поблизу Греківки й Стельмахівки окупанти намагалися атакувати позиції наших військових», – зазначив очільник Луганщини Артем Лисогор.